793 = Barcode = DSCN0410
Se gjerne mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.
Utstyr
  • NIKON CORPORATION COOLPIX P1000
  • -
  • Brennvidde11.7mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1106482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roar B.
Her syns jeg teknikken (din) sitter,.
Dekorativt og fargesprakende, allikevel formsikkert og balansert.
Robert L. S.
Ja, denne var virkelig flott. Diagonalen gjorde susen her. Sier som Roar B. Fargesprakende.
Mvh.
Robert
Keshav N.
Enig med de to foregående. Dette må vel kalles urban art.
mvh Keshav
Avsluttet .
Her er et kreativt utsnitt av en av barcode-bygningene i en høyst spesiell fargedrakt. Dette fremstår for meg som både stilig og artig, vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Spanande arkitektur og fotoobjekt i barcode, flott dette Roar.
Harald
Per L.
Arkitektonisk blinkskudd med god komp og spreke farger! Mvh Per
Fredrik N.
Kikka på dette i morges også.
Veldig flott bilde av arkitekturen.
Diagonalen er nevnt.
Veldig god komposisjon!
Mvh Fredrik
Geir F.
Trass i et broket, men realistisk, mønster og mange forskjellige farger synes jeg dette ble et meget bra bilde, Roar. Du har klart å lage dette til et ryddig og godt komponert bilde. Speilinger og variasjon i form gjør dette meget severdig. Gode farger og god skarphet preger bildet. Dette likte jeg; - men kanskje bildet hadde blitt vel så bra uten rammen selv om det er ditt varemerke.
Ellers gidder jeg ikke å kommentere noe særlig lenger pga den tiltagende og utbredte "ryggslikkingen" på foto.no. Her er det ikke mye bildekritikk lenger. Av kommentarene ser en de samme navnene som kommenterer hverandre i rosende lag selv om bildene objektiv sett holder et "meget beskjedent" nivå. Trist at "Bildekritikken" fungere slik; -kanskje årsaken til at interessen er dalende!
Geir
Roar B.
Relevante betraktninger, Geir. Ja, trist at det har blitt sånn. Av den grunn også rimelig sikker på at mange gode fotografer har forlatt forumet nettopp pga lojale venners tilbakemeldingsstil som selvsagt har fint lite med konstruktiv bildekritikk å gjøre.
Har selv forsøkt en mer kritisk tilnærming men raskt erfart hvor lav takhøyde det er for slikt. Ja, blitt stempla både for det ene og andre kun fordi jeg har et annet syn og en annen bildeforståelse.
Vet ikke hva som er resepten. Men kanskje en start å 'heve taket' et par hakk og ikke la denne hobbyen bli så fordømrade alvorlig?
Roar K.
Nå må nok det at digital foto har blitt allemannseie også ta sin del ov skylda.
Svært få har bakgrunn for å uttale seg om komposisjoner, perspeltiv etc. etc. selv om foto og etterarbeid har blitt allemannseie.
En god del legger også ut bilder uterlukkende for å få skryt - ikke kritikk.
Jeg vet jo at mange i en periode forsvant herfra til facebook rett og slett for å få likes og ikke kritikk.
Det har f.eks. nå en side som er større enn dotten, nemlig Fotosidan.se nå tatt konsekvensen av og innført muligheten til at folk bare kan skrive "gillar" som tilsvarer "likes" på Facebook under bilder framfor en hel kritikk - kanskje fordi folk ikke vet hva de skal skrive og så bare forteller at de liker bildet.
Kanskje bør ikke her Brødsjø klage for han skriver på en måte som får folk til å forsvinne selv.
Jeg bare ler av en kritikk som lyder "Dette falt på stengrunn for meg" som han skrev under ett av mine bilder fordi det rett og slett ikke sier noe og er ensbetydende med ingen kritikk.
For mye terping er også en metode til å få folk til å gå lei. Er ikke author enig med kritikken vedkommende får så ikke terp videre på det for jeg vet at folk har sluttet å skriver kritikker her nettopp av den grunn - og da snakker jeg om folk som kan skrive kritikk. Kanskje er det også derfor det blir litt ryggsleikingfor folk vil ikke holde en lang diskusjon gående under et bilde de har lagt ut.
Sjøl forsøker jeg å skrive kritikker etter beste evne uten å være for hard og har fått gode tilbakemeldinger på det både her og på Fotosidan.se som er en del større enn dotten, men hvor man ser mye av det samme som her når det gjelder kritikkskriving. Man kan ikke tvinge på folk å endre sine bilder hvis de ikke vil selv om kritikken og rådene er aldri så på sin plass.
De proffe fotografene bruker ikke kritikksidene lenger fordi de har blitt for lik andre sosiale medier og det må vi bare godta.
Sjøl driver jeg vel med ting som stort sett kommer litt på siden og derfor ikke alltid lar seg putte inn under de vanlige reglene for foto. men holder meg utelukkende til foto når jeg skriver kritikker når det er snakk om ren foto.
Flere og flere driver jo i likhet med meg mer med digital maling en ren foto.
Er man ikke enig i hvilken retning ting har tatt - også på de fleste fotosider så kan man jo finne seg noe annet å gjøre.
Min far sa alltid: "Det nytter ikke å stikke kjepper i utviklingens hjul for de vil alltid knekke."

Roar
Roar B.
Ja, det fallt på stengrunn, fikk desverre ikke noe ut av det, derfor vanskelig å si noe mer, Men altså, kun en kommentar fra min side..
Hva med kommentaren min til dette bildet, Roar, passa den ikke inn i ditt resonnement?
Roar K.
Nå var det vel ikke brukt noen spesiell teknikk her da dette nok er svært nær det originale bortsett fra at jeg måtte jobbe litt med overeksponering grunnet nytt kamera der jeg hadde kommet borti en innstilling som jeg ikke visste om, men tror jeg kom noenlunde brukbart ut av hvilket din kommentar her også gjorde.

Roar
jon b.
Her var det opptil flere som hever seg over resten av oss gitt. Undrer hvorfor.
Jon
Roar K.
Litt forskjellige innspill her.
Mitt eget kan jeg jo hente fram igjen når samme diskusjon sikkert dukker opp nok en gang.
Takker så mye for kommentarer og innspill.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu