Rød hekk.
Naboen min har en flott rød hekk. Jeg hadde ikke lyst å gå inn i hagen hans å fotografere, uten tillatelse. Høffelig som jeg er så ringte jeg på døren, og sputre om å få ta bilder av hekken hans. ''Helt i orden,'' svarte naboen. Og dro ned buksen og viste meg stumpen.
Utstyr
  • Nikon d 70
  • Sigma
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Christian P.

Flott rødfarge på denne hekken. Denne fargen er sikkert bedre enn fargen på ei høstblek rompe. har du lekt litt med fargene i ps eller? de er så skarpe og fine.
Tone B.

Hei Janne,

Nydelig høstbilde! Flotte farger og fint lys! Har ikke noe å utsette på dette i det hele! Flott levert!

mvh Tone
Hege J.

Hei Janne!

Kjempefine farger og godt lys! Vi får nyte høstfargene mens vi enda har dem...
Ha en fin kveld!

Mvh Hege
Janne L.

Takk for kommentarer. Jeg har ikke økt fargemettningen i det hele tatt. Jeg har gjort noen av bladene mørkere, for at det ikke skulle bli rotete. Så har jeg klont bort litt rusk. Og brukt usm.
Det er virkelig en nydelig hekk. Den er alltid like fin og knall rød hvert år. Naboens rumpe derimot... , han er nordlenning og har humor deretter :-)
Janne
Avsluttet .

Bildet synes jeg var skikkelig fint. Det som gjør det fint, tror jeg er lysspillet (og at det er teknisk bra, selvsagt). Synes du burde dratt frem kameraet og tatt bilde av den andre hekken, også jeg. Kunne jo gått inn sammen med portrettbildene dine §:)


Tore
Avsluttet .

Flott nesten magisk rødfarge her som gjør seg veldig godt. Men jeg irriterer meg litt over bildedelen øverst til venstre. Virker som du har slurvet litt i PS der?
Kurt S.

Nydelig rødfarge og fint lys. Ser frem til å se bildet av den andre hekken, he, he -:) Det kommer kanskje senere da det sikkert ikke er noe typisk høstmotiv -:)
mvh Kurt
Bjørnar P.

Fin stemning og flott lys. Jeg ville fjernet det lille blå feltet helt til høyre, samt de røde bladene som stikker frem oppe til venstre. Ta gjerne bort / gjør mørkere de lyse områdene bak gjerdet også for å lede oppmerksomheten mest mulig mot det fineste i bildet; de røde solbelyste bladene i sentrum.
Alf A.

Er ikke høsten nydelig :-)
Glimrende bilde

Alf
Mike T.

Hei Janne,
er helt enig i at dette er bra. Levende lys. Meget fin stemning.
Hilsen Mike
Aslak T.

Flott bilde!
Likte lyset.
A :-)
Odd Tore S.

Hei!
Det er vel ikke hekken du viser her, men heller et utsnitt av de strålende røde bladene i den. De er uten tvil flotte og godt eksponert av deg.
Jeg ville brukt ryddesaksa i PS litt mer, fjernet blått og dempet fargene rundt omkring for å gi hovedmotivet mer oppmerksomhet og roe ned bakgrunnen.
Bladene se kjente ut, ligner på sibirkornell, som har utrolig fine høstfarger og røde greiner på årsskuddene i tillegg. Prøvde meg på vår kornell i helgen med blitz fordi det alltid blåser for mye til dagslysbilder, disse bildene ble også tatt av vinden, men denne rødfargen er også effektfull mot sort eller helt mørkegrønn bakgrunn.
Odd Tore
Erland P.

Dejligt billede med et meget fint lys
erland P
Steinulf L.

Synes rødfargene er lekre, men bakgrunnen er litt for fremtredende med mange detaljer.
Inger Lene H.

Fint bilde, deilig høstrød farge! ;)

-il
Stine J.

Flotte røde høstfarger! Fint utsnitt og bra lys. :-)
mvh Stine
Mariann S.

Dette var en nydelig rødfarge du :-)
Kjempeflott bilde !!

~Mariann~
Avsluttet .

Dette blei pent. Veldig fine fargetoner. Likte også komposisjonen. Det kan kanskje jobbes med å få bakgrunnen litt bedre, men det er småpirk.

-Svein Ove-
Bjørn J.

Du er inne på noe her. Jeg hadde forsterket hovedmotivet noe med å øke kontrasten litt på bladene der lyset treffer og økt fargemetningen. Bakgrunnen hadde justert mørkere og med mindre fargemetning. Tilslutt hadde jeg kuttet det på høyre side midt på bladet.
Kay R.

Hei Janne..

Ble fint dette. Liker den dype, mørke rødtonen i bladene. Ellers e æ vel helt enig med Odd Tore hær... Han`s forslag kan nok hjelpe å gi hovedmotivet litt mer trøkk.. Et fint bilde e det jo..

MVH Kay:-)
Avsluttet .

Hei Janne.

Nydelig bilde. Kanskje ikke høsten er så ille likevel??

mvh Tor
Monica J.

Hei Janne,

Lyset som treffer bladene gir en flott effekt. Jeg likte også at det er forholdsvis mørkt rundt, for det gir fokus på de røde bladene i front. Meget bra!

mj
tor andreas n.

Kjempefint bildet dette..finner ingenting foruten bakgrunne. Er littegranne ujevn og sotete bakgrunn..ser litt skjitten ut. er ikke et MUST å fjerne. Men for å perfeksjonere bilde ditt så:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu