Tidlig - på vei til jobb
Ikke jeg men alle de andre vi ser. Selv er jeg pensjonist og kan bestemme tiden selv, innbiller jeg meg i hvert fall. ISO = 5000
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde24.3mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/75s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Knut N.
Flott bybilde, hvem er det som drifter disse fine små fergene deres Walter?
Walter S.
Det er Kommunen som drifter fergene i Fredrikstad, Knut.
http://www.fredrikstad.kommune.no/tjenester/Vann-vei-traf...byfergene/
Til å begynne med kostet det kr. 10,- / tur, men for noen år siden (tror det var i 2014) ble det bestemt at fergene skal være gratis, for å minke bilkjøring i sentrum. Siden da har fergene hatt en markant økning med over 1 million passasjerer / år.
Det siste nå er at en ny ferge som er konstruert med bare elektrisk motordrift, er under bygging og skal settes i drift til sommeren.

Takk for din interesse i kommentarfeltet!

Mvh,
Walter
Keshav N.
Vakker morgenstemning, med det fine lyset fra vinduene som skaper en spesiell stemning.
mvh Keshav
Arild T.
Lurer på hvor mange som har lyst å gå på jobb her.
Uansett: Du har fått fram en fin morgonstemning. Byen er i ferd med å våkne til en ny dag, om man er pensjonist eller i betalt arbeid. Varme reflekser i sjøen; folk som haster til sin daglige dont. Og X-Pro2 og 23 mm-en leverer godt i samarbeid med fotografen, ser jeg!
Hilsen Arild

Hilsen Arild
Svein-Erik H.
Så hyggelig at dere har gratis ferger, og mindre bytrafikk. Drammen kunne hatt noe lignende, der ønsker de å lage bomring fra alle kanter. Tyne kroner ut av alle som må dit.
Per L.
Jeg har nesten glemt hvordan det var å måtte stå tidlig opp og haste avgårde til jobben, men her får jeg litt av følelsen tilbake! Fint og detaljert bilde med morgenstemning! ISO 5000 ser ut til å være barnemat for X-Pro2. Mvh Per
Avsluttet .
Det som først og fremst slår meg, er den suverene behandlingen av lyset og refleksene i vannet med sine små bølger. Og her er herlige farger. Jeg må si blir litt sjokkert over iso-tall på oppsiktsvekkende 5000 og en slik skarphet uten støy som jeg er i stand til å se. Her må bare erkjennes at Fuji har helt spesielle kvaliteter også på dette feltet. Olympus ville ikke funke med 5000 iso i det hele tatt, det ville bli bare grøt. Da var jeg nær ved å glemme å bemerke at også komposisjonen er meget fin og gir en god beskrivelse av byen og fin morgenscene. Meget bra, vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Flott eksponert på morgonkvisten.
Mvh Harald
Walter S.
Takk også til Keshav, Arild, Svein-Erik, Per, Kjell Øystein og Harald, for kommentar til tidlig-fergen på Vesterelva!

@ Svein Erik: Vi som bor på Kråkerøy, har betalt bompenger nå i 4 år, etter at den nye Værstebroen var åpnet - og ikke nok med det, men fra høsten av får jeg enda en bom utenfor kommunegrensen til det som så fint heter Nedre Glomma-pakken!!

:o( - Nok er nok!

@ Per og Kjell Øyvind: Jeg liker Fuji-filene meget godt når det gjelder ISO-støy, og det gir meg en del frihet til å fotografere også etter at solen har gått ned.

Mvh,
Walter
Hilfred M.
Godt komponert og eksponert.
God reklame for byen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu