Stirling Bridge
Dette er ikke broen der William Wallace (Braveheart) knuste engelskmennene i 1297, selv om den også het Stirling Bridge. Den var av tre, og lå litt nedenfor denne. Dette er broen som erstattet den berømte, på 1300 tallet, og skal være den best bevarte middelalderbro i Skottland som er i bruk. Tårnet som kan sees lengst bak til høyre er toppen av det gigantiske The National Wallace Monument. Et minnesmerke og et museum over William Wallace, skottenes mest ikoniske frihetskjemper gjennom tidene.
Utstyr
  • Sony A33
  • DT 18-250
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102096} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Dette fremstår som en utmerket gjengivelse av et imponerende byggverk. Her er fine detaljer og god skarphet. Behandling av lys og farger er meget bra. Fremfor alt må en god komposisjon bemerkes. Historien er også interessant og fin som følge til bildet. Meget bra. Vennlig hilsen Kjell Øyvind
Robert L. S.
Enestående byggverk, dette. Utrolig hva de fikk til på den tiden og at den er i bruk den dag i dag .Her er det fine detaljer og farger som også gjør seg med en skarp bakgrunn.
Mvh.
Robert
Børre M.
Takk skal dere ha, Kjell Øyvind og Robert. Dagens bruk og kast blir satt i perspektiv. At noe skal vare er ikke så viktig lenger. Broen har en enkel, men svært kraftfull estetikk uten å begå overgrep på omgivelsene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu