Alltid noe spennende å se på ...
Bildet inngår i albumet "Gammelt" - Steder og ting med høy mimre-faktor.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/450s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Keshav N.
Fint gatebilde og velkjent for en som i en periode handlet mye på Fretex og som fortsatt kikker innom brukt butikker..
mvh Keshav
Olav Bjarte K.
I dette bildet er det geometrien som fanger oppmerksomheten min. "Påfyllet" av menneskene setter andre tanker i sving; hva opptar mannen med telefonen og hva er det hun kikker på. Kanskje et ektepar - hun slår i hjel noen minutter mens han maser i telefonen. Vellykket!
vh, - bj.
Avsluttet .
Et så alminnelig bilde som har blitt så vakkert, om hundre år blir det bare enda mer verdifullt, for da vil jo datidens folk lure på hvordan vi hadde det :D
Arild T.
Triviell øyeblikkssituasjon, men bildet forteller så mye både når det gjelder personene i bildet og bygningen forøvrig. Som vanlig veleksponert fra din side.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Ja, det er visst alltid noe spennende å se, også i Fredrikstad. Det har jeg lært etter å ha beundret dine bilder gjennom noen når, Walter. Og du er en mester i å finne frem til det og avbilde det og berette om det på en suveren måte. Dette er kreativt, og det er en fin gjengivelse av et interessant gateparti. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Viggo Strand K.
Fint gatefoto og story, Walter. Enkelte mener de driver med gatefoto når de fotograferer motiver i en by, men kunsten er jo at det skjer noe i et slikt bilde...som her. Veldig bra.

Viggo
Walter S.
Takk for alle som deltar med kommentar, Keshav, Olav Bjarte, Mona, Arild, Kjell Øyvind og Viggo!

- Det var nok mest lyset og refleksjoner i et vindu på andre siden av gaten - som man kan se på veggen her - som gjorde at jeg stoppet opp. Eksponert fra hofta, med skjermen bak vippet opp for å komponere.

@ Viggo: Ja, det hersker en del forvirring, og misforståelser om begrepet "gatebilder / street photo" - og jeg har lest om forskjellige definisjoner.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu