Fotgjenger
Sees best mot mørk bakgrunn - klikk på bildet!
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde165.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt JPEG - behandlet i Elements
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Ved første øyekast virket scene nesten litt dramatisk, men etter hvert får man inntrykk av at trafikantene har kontrollen likevel. Det neste jeg tenker er at her er vi tilbake i en triveligere årstid, og lengselen etter tørre gater og litt varme kommer fort på plass. Bildet gir ellers en fin illusjon av dynamikk med god behandling av lys og skygge. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Robert L. S.
Spennende bilde, dette. Av silhuetten på føreren å dømme, ser det nesten ut som han er i ferd med å styre rett på dama. Det gikk nok bra her. Fint i svart hvitt og med tiltalende diffus bakgrunn.
Mvh.
Robert
Walter S.
Takk, til både Kjell Øyvind og Robert!

Dette var en slags "One Off" når det gjelder bilder fra Halden Cruise Night i Halden. Det var motlyset og skyggen til fotgjengeren som fengslet meg personlig.

Mvh,
Walter
Svein-Erik H.
Spennende, ikke at jeg er redd for damens ved å vell. Sjåføren i Mustangen ser våken ut han. Nei det er noe med kontrastene.
At det kommer en eldre Mustang kjørende er vel ikke dumt heller. Kanskje ikke "fotgjenger" men "linselus"
Svein-Erik H.
Jeg er enig med deg, at den skyggen hennes er av stor verdi. At den faller i kjøreretning er også med på gjøre det fint.
Walter S.
Takk for dine tanker, Svein-Erik!

Under disse Amcar-dager i Halden så går det mest i farger, blank lakk og krom, hestekrefter og Amcar-miljø. Men akkurat dette bilde, så jeg på lang avstand (fordi jeg sto slik til) at dette ville ta seg ut i mono.

Forresten, så er farten i denne gaten bare 40km/t og enda langsommere fordi bilen "Cruiser" (viser seg frem), så fotgjengerne har ikke noe å frykte der.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu