Pinball Machine
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-12-06 04:02:22
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2018-12-06 04:03:34
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus E-PL8
  • OLYMPUS M.17mm F1.8
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1098577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Walter S.
Her er det konsentrasjon på løpende bånd og lysende Pinball-maskiner med farger og neonlys. Artig motiv og fin stemning, og selv om komposisjonen har gått litt ut over hovedpersonens frisyre, så kan man føle spenningen!

Jeg ville forsøkt en Versjon #2 hvor den grelle lysflekken bak ryggen på personen til venstre, enten er kuttet vekk, eller muligens klonet bort. I alle tilfelle vil det lyset der ha en fordel av å bli dempet noe ...

Mvh,
Walter
Aurora Lucie H.
Hei Walter!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og tips. Artig at du likte bildet.

Har allerede prøvd å få bort så mye av lysflekken som mulig, men kom ikke noe lengre enn slik det var i Versjon #1. Jeg har også laget en Versjon #2 hvor jeg beskjærte lysflekken ut av bildet og en Versjon #3 hvor jeg lot bildet være litt skjevt, men fikk med mer av "sveisen". Hvis du har noen tips på hvordan fikse lysflekken er jeg mer en glad for råd :)

- Aurora Lucie
Walter S.
Ja, den var ikke enkelt, nei!

Likte Versjon #2 meget godt fordi det gir en ryddig avslutning på siden og øynene vandrer ikke avgårde slik de gjør i originalen - men det har jo selvfølgelig gått ut over stakkaren foran og halve kroppen hans har blitt borte ...

Når det gjelder sveisen i Versjon 3 så er det såpass trangt der uansett, så da er det like greit med et skarp kutt som i V1 og V2. Demping av høylyset i V3 er nok bedre enn den sterke grelle flekken i V1, men bakgrunnen der er fremdeles urolig.

Uansett, så vil jeg påstå at V2 er den som tiltaler meg mest og gir det ryddigs te bilde. Takk for at du følger opp tips.

Mvh,
Walter

P.S.: Har ikke noen flere tips hvordan du kunne dempe lyset, annet enn at det måtte være å fylle hele den lyse trekanten bak hetta med en solid farge, tatt med pipette fra et av de okergule feltene øverst. Men det krever en del Photo Shopping ....

Aurora Lucie H.
Har planer om å dra tilbake til den arkaden om ikke så lenge. Skal ta med meg kameraet og forhåpentligvis får jeg et nytt spennende bilde.

Takk til deg for tips. Setter utrolig stor pris på tilbakemelding!

- Aurora Lucie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu