IKEA - fra dør til dør
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark IV
  • EF70-200mm f/2.8L IS II USM
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1097626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Walter S.
Pakkesler har tydeligvis ennå noen fortrinn fremfor biler, det var godt å se! Et herlig bilde i lyse og optimistiske toner.

For å roe ned bildet litt - fordi det er mye å se på i en havn - ville jeg prøvd en Versjon #2 hvor taket er senket slik at den sorte dobbel-lanternen (gatebelysning) så vidt blir borte. det ville gi bildet en roligere avslutning oppe.


Mvh,
Walter

P.S.: Dette er sikket noe Ikea i Sverige ville ha likt å se!
:o)
Erik L.
Super situasjon du har fanget. Ikea-faktoren (om jeg får kalle den det) er et godt plusspoeng. Det tekniske sitter og gjør det til et godt gatefoto. Halvveis enig med Walter om kuttforslag.
mvh. Erik
Roar K.
Her har to før meg sagt det meste.
Jeg scrollet opp og dekket til for å sjekke og er faktisk helt enig i Walters kutt forslag. Det gir et bedre format også.

Roar
Hans Rich. A.
Sikkert adskillig mer miljøvennlig enn transporten i vesten. Godt fanget og omfang i gråtonene.
Helt enig om kuttforslag som foreslått.
Mvh Hans Richard
Geir B.
Jeg trodde Hellas ble regnet som en del av Vesten. Vi betrakter vel Hellas som stedet der vestlig sivilisasjon hadde sin vugge.
Hans Rich. A.
Vel, da har jeg blingset hvis dette er fra Hellas. Men, uansett så er det mer miljøvennlig enn vår måte å transportere varer på vil jeg tro.
Og er det vel bilde som sådan man skal kommentere?
Mvh Hans Richard
Gunnar L.
Godt bilde av et kjekt motiv i kledelig svart/hvitt. For min del finner jeg komposisjon og utsnitt helt greit, men hvis jeg skulle endre noe måtte det være å fjerne personen som klemmes inn mot venstre kant og bidrar til litt uryddighet der.
Sissel Kleivdal H.
Artig -og fortellende situasjonsbilde i flotte gråtoner.
Liker autentiske bilder som dette.

Sissel
Keshav N.
Varetransport på muldyr det er vanlig her I Himalaya hvor de også brukes som ridedyr. Har ridd endel kilometer på slike langs smale fjellster. Fint bilde som kler svart hvitt. Enig med kutt oppe.
mvh Keshav
Øyvind H.
Hei alle, og takk for fine tilbakemeldinger ;-)
Bildet er fra øya Hydra i Hellas.
Rent personlig er jeg ikke enig i kommentarene om ytterligere cropping. Men det blir jo i det store og hele en smakssak. Opplever selv det blir for trangt om jeg kutter ytterligere. Så kan man selvfølgelig hevde at det jeg eventuelt kutter ikke har vesentlig å tilføre bildet. Vel - jeg velger å la det være som det er :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu