Høst i Sofienbergparken 2018 = 529A6409
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Klikk på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde57.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1096242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Fin gjengivelse av bladenes høstlige farver, som også bidrar til fin komposisjon. Men jeg stusser litt over blåfarven i stammen til venstre og den fiolette stammen til høyre for midten. vennlig hilsen Kjell Øyvind
marit f.
Mange vakre farger her, men i likhet med Kjell Ø stusser jeg litt på den kraftige blåfargen på stammen til venstre. Syns den får vel mye oppmerksomhet.
Mvh Marit
Ingrid Milly L.
Ble litt lite lys, så kontrastene ikke gir bildet dybde, synes jeg.
Mvh. Ingrid Milly
Jostein S.
Hei
Et friskt og deilig høstbilde
Meget dekorativt
Keshav N.
Fine høstfarger.
mvh Keshav
Roar K.
Fargeavvikene som trekkes fram skyldes nok delvis kraftig sol inn fra venstre som gjorde at stammen til venstre lå nærmest i tåke grunnet overeksponering og høstfargene kom heller ikke særskilt godt fram så litt jobbing med lys og fargemetting hvilket ikke er uvanlig i mine bilder da jeg jo lager bilder og ikke nødvendigvis perfekt foto. Lager jo stort sett bildene i etterarbeidet da jeg eksponerer i RAW innstilt på P for program og lar kamera gjøre jobben.
Jeg får jo også lettere sollyset inn i kamera selv med solblender da jeg eksponerer sittende fra rullestol og får en mer skrå vinkel oppover enn andre - noe jeg må rette opp i etterkant.
Ikke ment som noen undskyldning dette - bare som en forklaring på kommentarer.

Roar
Fredrik N.
For en gangs skyld ikke en hel serie å forholde seg til.
Veldig flott, men jeg reagerer også på blåtonen i stammen.
Walter S.
Tydeligvis inne i en "blå" periode - ja, mange kunstnere går gjennom slike perioder. Picasso også hadde en slik en ...

Ikke noe enkel sak dette, med å være avhengig av rullestol, for å komme seg rundt. Og at foto vinkelen oppover da blir større er det vel ingen som tenker på - ikke før du påpeker det.
Her er det vel bare å skru ned blå-kanalen til nesten ingenting, så rette det seg. Gjorde et forsøk, kopierte bilde inn i Elements, dro blåkanalen ned 80% og - vipps, så ble det plutselig spiselig. Lyset som siver ned gjennom løvtaket er jo pent!

Mvh,
Walter
Roar K.
Ja, hvis man absolutt må ha de 100% naturlige fargene så kan man jo dra i diverse spaker hvilket jeg ikke er så nøye med. Blir det ikke tilnærmet slik jeg vil ha det så blir det noe annet - abstrakt eller svarthvit.

Roar
Ragnar S.
Dine bilder er jo ofte fargerike, dette intet unntak. Dermed tilgis også farger som ikke nødvendigvis er helt naturtro, men som passer inn i din bearbeiding og komposisjon. Blåfargen her stikker seg fram, kanskje noe kraftigere enn ønskelig for mange. selv synes jeg denne gangen den er i overkant, men mye er jo som smak og behag. Et severdig bild er det uansett.

Mvh Ragnar S
Arild T.
Her har vel Walter sagt det som bør sies. Støtter hans kommentar!

Hilsen Arild
Hans Rich. A.
Vakre høstfarger i fint "sildrende" lys. Ellers hiver jeg meg på Ragnar sin kommentar.
Mvh Hans Richard
Per L.
Ja her er det definitivt høst! Ser at fargene er diskutert ovenfor! Farger kan generelt beskrives på mange måter - sterke, mettede, tilpassede, tiltalende, troverdige, naturlige osv. osv. Det er jo alltid fotografen som bestemmer fargene - vi andre er subjektive synsere, det eneste adjektivet jeg vil unnlate å bruke her er - naturlige. Mange nå anerkjente kunstnere ble jo tildels latterliggjort av sin samtid pga form og farger! Mvh Per
Roar K.
Ja, Per.
Deriblant Rembrandt som blandet sot og aske i sine malingsbladinger for å få dem mørke nok.
Han døde utstøtt og fattig.

Roar
Harald N.
Malerisk, utrulege fargar du får fram. Kreativt.
Mvh Harald
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu