Henningsvær..
Hadde hjertet i halsen og vel så det når jeg sendte drone utover Vestfjorden, mens jeg selv satt ved fotballbanen.. Hadde hatt en kort prøvetur på Tjeldøya hvor bildene ble uskarpe, men etter å ha fått forklart hva jeg gjorde feil, så ble Henningsvær neste stopp for drona mi. Helt ny opplevelse for meg, utrolig artig.
Bildet inngår i albumet Lofoten -
Utstyr
  • Mavic Pro
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095780} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Dette ble da stilig, annerledes og originalt, med dynamisk komposisjon (går ut i fra at det er vidvinkel på kamera) med øya (?) hvor fotballbanen tydeligvis er sprengt ut av fjellet, som ankerpunkt og fjellveggen bak som "kroning". Litt dis i det fjerne, men sånn er det nå en gang.

Topp bilde, Fred Åge - dette var inspirerende - og du fikk dronen tilbake igjen? Returnerer den automatisk (på GPS-signal) eller må du fly på siket?

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
Overveldende!
Et spektakulært bilde
Stein C.
Flott bilde (heller vel litt mot venstre?). Nesten surrealistisk med fotballbanen.
Fred Åge H.
Takk for fine tilbakemeldinger! Dronen kommer (dersom gps-signalet er i orden) tilbake automatisk Walter. Opplevde en gang at signalet var dårlig, og måtte fly den manuelt tilbake. Vinden var i tillegg mye sterkere i høyden enn nede på bakken, så var en smule engstelig ei stund;)!
Keshav N.
Vakkert bilde med fint lys og fine farger. Utrolig hva du får til med drone.
mvh Keshav
Hans Rich. A.
Flott dronefoto fra Henningsvær.
Fotballbanen vist i flere internasjonale medier.
Drone ligger i ønskebrønnen min.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu