• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-09-07 10:08:21
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger132
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094109} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar B.
Joda, et studioarbeid av god klasse. Og rødt med skikkelig smell i.
Men stusser litt på skyggepartiene bak på knea. Og noe nederst på skjørtekanten. På min skjerm virker disse gjengrodde og veldig mørke..
Tor Einar K.
Takk Roar.
Jeg har redigert bildet for web/skjermvising, med en lystyrke på 120 cd/m2 som er tilpasset at de fleste har for lyse skjermer. Om jeg tar bildet over på skjermen jeg bruker til print blir det betydelig mørkere da den er kalibrert til 80cd/m2.
Vil tro at du sitter på en skjerm som ligger nærmere printskjem og der med også får høyere fargemetting og mørkere skygger.
Roar B.
Er nok der, på skjermen min, at årsaken ligger ja.
Tor Einar K.
Men kommentaren din gjør at jeg nå er blitt obs på at kontrasten i skyggepartiene er for fremtredende. Takk for det, kommer nok tilbake med en justert versjon. Men venter litt for å se om det også kommer andre nyttige innspill.
Avsluttet .
For meg blir det også litt mye skygge bak på bena. Også ble det kanskje penere om man kuttet bort øverste del av kjolen, med den skrukken og glidelåsdingsen? Ser at modellen speiler formen på krakken, får litt 60-70 talls følelse her. Lekent og fint dette, men når ikke helt opp på nivået til s/h portrettene jeg ser du har tatt av to afrikanske modeller tidligere. Synes begge de portrettene er både vakre og fascinerende, særlig fordi de slipper i gjennom så mye av personligheten til damene.
SveinM M.
Bra stykke fotoarbeid. :)
Skyggepartiene er nevnt.
Ellers, tolker dette som et bilde hvor "form og farge" er essensielt!
Minner også om foto`s i en del kulørte fashion-magasiner i forna dager... ;)
Tor Einar K.
Lagt inn ny versjon der skyggene er tatt ned.
Bruno
Jeg tror jeg vil beholde toppen av skjørtet for å få en balansert avslutning øverst mot det smalere livet og mørk hud. Albuen kommer også ikonflikt med en tettere kutt.
Bildet blir utvilsomt renere om både drager og glidelås fjernes. Men på den annen side tilfører glidelåsen muligens spenning i motivet da vi instinktivt vet at den kan draes ned?

Jeg gjør for det meste tradisjonelle bilder i s/h men blir aldri lei av å leke litt.
Avsluttet .
V 2 ble bedre! Jeg er så uskyldig at jeg ikke tenkte på muligheten for å dra ned glidelåsen, men det er helt klart et poeng som skaper spenning i bildet, og nå når det er nevnt en forlokkende tanke... :)
Tor Einar K.
Bruno
Jeg la nå ut et mer tradisjonelt bilder fra denne seansen. Jeg tror du tenker deg om før du tukler med glidelåsen;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu