• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-08-30 21:59:18
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Pål M. S.
Ærlig og ekte, dette portrettet.
Flott lys og positur på modellen. S/hv behandlingen er flott i forhold til kontraster. men skulle jeg være litt kritisk, så må det være at huden/ansiktet blir litt for blank/glatt, om du skjønner hva jeg mener. Øynene kommer dog veldig fint frem.
Kjell H.
Henger meg på kommentaren til Pål her. Fint fotoarbeid igjen!
Tor Einar K.
Ja blir litt blank i huden. Men det er en varm dag og jeg tror Douglas kunne blitt litt satt ut om jeg kom med pudderkvasten for å matte huden:-)

Skal også sies at bildet er optimalisert for print på papir, ikke skjerm. Burde muligens korrigert høylysene litt før jeg la ut her, men han er en garvet båtbygger så jeg synes det passer med et røft uttrykk.
Arvid O.
Virkelig godt portrett av mr. Douglas.
Synes faktisk det er ingenting å utsette på dette,men skulle gjerne sett en fargeversjon som fikk fram de blå øynene jeg vet Wilmot har.
Og hold deg unna pudderkvasten , den har ingenting i Mellemverftet å gjøre :)
Arvid.
Tor Einar K.
Arild
He,he. Har muligens noen bilder når han står ned i smia med god fyr på essen som kunne gjort seg i farger. En av grunnene til at jeg gjør mye i sorthvit er at jeg kan gå mye lenger med kontrastene uten å få en håpløs jobb med å justere hudtoner.
Roar B.
Tenkte umiddelbart på Oddvar Brå jeg :)
Virker å være et godt, gjennomarbeidet arbeide. Stødig kontroll på motivets ulike 'fasetter'. Lyset, blikket, detaljer i jakke og ansikt - sånt liker jeg,
Alt i alt et likandes portrett, muligens med et ørlite kutt i 'toppetasjen' (?)
Tor Einar K.
Roar
Ja kunne muligens vært kuttet mer oppe. Jeg kutter gjerne kraftig der om jeg ønsker å få personer til å fremstå veldig dominerende. Douglas er derimot veldig mild og behagelig behagelig selv om en røff jobb gir ham et værbitt ytre. Takk for innspill.
SveinM M.
Alle tiders bra portrett! Flott lyssatt. Muligens et lite kutt oppe kunne vært noe.... :)
Tor Einar K.
Jeg har tittet litt nærmere på Douglas. Har nå kuttet til 4x3 som er formatet jeg oftest bruker på portretter. Det gir ham mer autoritet da øynene kommer høyere i bildeflaten. Har også prøvd å følge opp kommentaren til Pål ved å tone høylysene til H46 og S25
Pål M. S.
Syntes du fikk et finere og tettere uttrykk på v2. Ga litt mer autoritet til Douglas.
Roar B.
V2 : Superb !
SveinM M.
V2 gjør seg bedre, ja! :)
Sonja B.
For et flott svarthvitt portrett! Fint uttrykk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu