Furuskog
Glissen furuskog et sted mellom Misterlia og Grøndalen.
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Voigtlander Ultragon 19-35mm
  • Brennvidde19.0mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1087750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Også her er du inne på et motiv som i alle fall undertegnede oppfatter som krevende. Det er vanskelig, synes jeg, å få til en skikkelig komposisjon av en skog uten noen helt spesielle dominerende elementer. Men her har du greid å finne strukturer som danner fine linjer og en fin komposisjon, som også er meget inspirerende. Dette funker derfor veldig bra. Her er også fint lys og bra skarphet og detaljer. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Har gått mye i slikt terreng. Fint lys og fine skygger gjør det hele severdig.

Mvh Ragnar S
Lars L.
Noe av det som fascinerer med slik skog er de rette furustammene uten grener før relativt høyt oppe i trærne. Dette kombinert med ofte ensartet skogbunn som her gir i utgangspunktet få elementer som kan brukes kraftfullt i et bilde.
Her har derimot mye av himmelen kommet med som etter min mening ikke bidrar vesentlig til ovennevnte uttrykk. Været gir hardt lys som er en stor utfordring.
Jeg ville forsøkt et bredt panoramaformat der det kuttes noe i nederkant, og der stordelen av himmelen fjernes. Beskjær vekk treet til venstre også da dette tar for mye oppmerksomhet i bildeflaten. Du vil da sitte igjen med rette stammer og skogbunn som uttrykk. Lyst får du ikke gjort noe med, men det kan likevel gjøres noe med toner etc som kan heve bildet noe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu