Bildet virker litt mørkere når jeg la det ut på foto.no enn originalen, men, men..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-03-31 21:08:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS M6
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1086275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Helge A.
Den himmelen er typisk for slik det har vært de siste dagene. Mektige fjell. Bygningen ser velholdt ut, men brukes kanskje mindre nå enn da det var nytt.
Avsluttet .
Som du antyder,er kanskje deler av bildet noe mørkt, men jeg er tilbøyelig til å oppfatte det som ganske naturlige lysforhold når solen er i ferd med å takke for idag. Uansett opplever jeg dette som en fin gjengivelse av et vakkert og spennende kystlandskap. Personlig synes jeg det er veldig fascinerende å se himmel og hav forenes i horisonten. Skarpt og fint er det, også, i en fin komposisjon hvor himmel og skyer inngår i en fin helhet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ingrid Milly L.
Nydelig landskapsbilde dette med full kontroll på lys og farger.
mvh. Ingrid Milly
Rainer J.
Helt endig med Kjell Øyvind. Kanskje prøver og gå litt opp med kontrasten i venstre / nede hjørne av bilde. I alle fall et flott motiv. Hilsen R.
Per L.
Veleksponert og godt komponert bilde med spennende vinterlys. Blikkfanget i den ellers storslåtte naturen, det røde huset, er flott plassert i bildeflaten godt balansert av havet og horisonten! Mvh Per
Bjørnar P.
Fint komponert. Pent lys.
Når jeg åpner bildet i levels, ser jeg at det er en del å gå på i høylysene. Utnytt høylysene maksimalt, og du får en bedre glød uten å brenne de ut.
Forøvrig en troverdig og stemningsfull gjengivelse. Noe kutt nede kan vurderes.
Hans Petter S.
Takker for flotte og konstruktive kommentarer!
@Bjørnar: åpnet bildet i levels før jeg la det ut og justerte så mye jeg syntes jeg kunne. Prøver meg med en versjon 2 her, kunne kanskje justert enda litt mer, men er litt redd for å miste detaljer/få utbrente partier i fjellet bakerst!
Pål M. S.
Du er i siget:-) Liker virkelig disse dokumentasjonene fra utkanten av Norge.
Geir F.
Et harmonisk og flott motiv. Personlig synes jeg komposisjonen ble meget vellykket. Bildet "oser av natur" og vårt nydelige, grisgrendte kystlandskap. Fint lys. Flott kontrast mellom det røde uthuset, den hvite snøen, havet og himmelen. Ikke stor forskjell på original og versjon 2. Likte begge.
Geir
Avsluttet .
Et vinterbilde med fint lys , farger og kontraster .
Noen ganger kan det være forskjell på hvor bildene blir vist hvordan de oppfattes . Det gjelder både lys og farger .Jeg har kalibrert skjermen på pc'en med color munki og da er det i alle fall samsvar med det jeg ser på skjermen og resultatet når jeg bestiller forstørrelser på papir .

Alec
Roar K.
Trodde ikke det var mulig å se lyset slik på dine kanter nå?
Ingen grunn til å klaget på for mørkt her.
God dokumentasjon av vær og føreforhold.

Roar
Helene L.
En rød liten perle, i det hvite og blå. Fagert er landet. Spennende lys.
Hans Petter S.
Takker for alle kommentarer og innspill!
Hans Rich. A.
Liker bilder med "vær" i slik du viser her, der været skifter på sekunder. Den røde bygningen et fint innslag i motivet og godt plassert i komposisjonen.
Mvh Hans Richard
Hans Petter S.
Takk, Hans R.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu