Gauldalslandskap
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF16-35mm f/4L IS USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1085846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Walter S.
En meget overraskende løsning på et landskapsbilde, og en som får en til å prøve å finne ut om fotografens mening med bildet:

- Én mot alle, eller alle mot én?
- Stå utenfor og være original ..?
- Typisk generasjonskløft - de unge er alltid utålmodig ...

Og sånn kan man filosofere i det uendelige.

Artig bilde som får en til å tenke. selve komposisjon var finurlig løst, og overbeviser i alle fall meg! Fine fargevalører her.

Mvh,
Walter
Hans Petter S.
Original og fengende komposisjon, som gjør dette til mer enn et "vanlig" landskapsbilde! En god løsning dette og godt gjennomført! Liker dette!
Avsluttet .
Fin gjengivelse av et landskap i en form som nok er ganske vanlig i store deler av landet. Først og fremst bemerker jeg fin komposisjon, her har du gjort mye fint ut av et rimelig enkelt motiv, og det er meget bra. Her bra skarphet og detaljer der så skal være, og fin behandling av lys og skygger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Kjell Stian B.
Utstøtt ? syns dette er et spennende og artig bilde
Arild T.
Godt gjort å ikke gå forbi slike, skal en si, "enkle" motiv, men du har tydligvis sett potensialet i dette motivet og gjort det til en tiltalende og fin komposisjon.
Veldig bra!


Hilsen Arild
marit f.
Tusen takk for tilbakemeldingene. Denne skogen har jeg sett på daglig i en periode da jeg pendlet til arbeid, men aldri stoppet for å gjøre noe ut av det. Syns den er spennende, slanke flotte bjørketrær, og linjer så det holder. Gikk litt rundt i området for å finne det beste ståstedet, syns det klaffet bra.
Marit
Hans Rich. A.
Nakne står de på rekke og rad i oppoverbakken mot vær og vind. Og så den enslige ute til høyre. Godt sett, og utmerket formidlet.
Mvh Hans Richard
Lisbeth S.
Stilig komposisjon med det enslige treet , tenker mobbing, alle mot en.
mvh Lisbeth
marit f.
Rakk Hans R og Lisbeth også for kommentarer.
marit f.
Takk Hans R og Lisbeth også for kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu