Lanzarote 2017 = 529A4194

Bildet er snudd vannrett av hensyn til kompen.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1082861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Fin skildring av et fint landskap og miljø. og her opplever jeg fargene som troverdige og tiltalende. Jeg må også bemerke skarpheten og detaljeringsgraden, meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arild T.
Her gjør jeg det enkelt og kaster meg under kommentaren til Kjell Øyvind. Har i grunn de samme tankene omkring bildet som han.

Hilsen Arild
Geir F.
Et fint og noe overkolorert uttrykk, Roar, men det er vel også hensikten. Jeg er således ikke enig i at fargene er naturlige. Litt fargestøy og en halo rundt pyramideformasjonen i bakgrunnen. God komposisjon. Jeg er nok mer kritisk enn mange av de som legger inn kommentarer her på foto.no. Alt i alt et friskt bilde.
Geir
Roar K.
Jeg konsentrerer meg om å lage bilder og er ikke særlig opptatt av om fargene oppfattes naturlig eller ikke da jeg ikke bestreber meg på å lage perfekt foto som fremstår som en kopi av originalmotivet. Det er det nok av folk som er bedre på enn meg. Jeg gjør som mange malere - knipser bilder og lager MITT bilde når jeg kommer hjem. Halo er en svakhet i det digitale fotografiet og da spesielt i skillet mellom lyst og mørkt som jeg har forlengst har sluttet å bry meg med hvis det ikke skriker for mye.
Ikke ment som hverken forsvar eller undskyldning dette - bare som ren opplysning om hvordan jeg ser og jobber med mine bilder hvilket kanskje bør tas med i vurderingen av bildene så man kommenterer med riktig intensjon.
Motivet er utgangspunktet - alt det andre kommer senere for jeg knipser alltid i RAW innstilt på P = program og lager bildet i etterarbeidet. Men det hender jo at innstillingene kan ha endret seg uten at jeg vet det mens kamera ligger og rister i kurven på rullestolen f.eks. Det skjer rett som det er.

Roar

Ragnar S.
Virkelig fint bilde av det vulkanske hotell i Playa Blanca. Har bilder med samme motiv, men ikke fra denne vinkelen. (og heller ikke så gode)

Mvh Ragnar S
Harald N.
Velkomponert med gode fargar.
Mvh Harald
Per L.
Oppmuntrende med fargerike bilder på skjermen i kontrast til gråværet uten for mitt vindu! Flott motiv fra et fristende, varmere land! Mvh Per
Keshav N.
Helt enig med Harald her. Flott bilde.
mvh Keshav
Hans Petter S.
Herlige Lanzarote, får lys til å reise når jeg ser bildet ditt! Flotte farger, kompen funker bra og god sommerlig stemning!
Pål M. S.
Jasså, du er nede på øya og varmer tærne:-)
Spesiell effekt du har her. Nesten som du har tegnet med en tynn blyant, og fått alle kanter tydelige... Fargerikt, akkurat som fotografen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu