Høst2
Bare et lite eksperiment. Hva synes du?
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-03 23:56:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 24 mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger516
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108086} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Fred A.

Liker spesiellt bakgrunnen. Liker vel kanskje ikke helt det grå sløret forran løvet...kunne nok med fordel ha vært noe klarere...
Men, alt i alt et godt bilde.

MVH: FMA
monica p.

Hallo Kjartan
Liker det kjempegodt, enkelt, rent og veldig severdig, men et lite minus for at bladet ble så grått.
Mvh Monica:o)
Stig B.

Interessant eksperiment. Litt enig i at jeg kunne tenkt meg litt mer farge på bladet, men ellers synes jeg dette viser et øyeblikksbilde av en høststorm, der verden stopper opp et lite øyeblikk, for så å fortsette i full fart videre. Fin komposisjon, med indikasjonen av bladets bevegelse.

Mvh Stig
Jan N.

Synes dette ble et absolutt severdig og vellykket eksperiment jeg også! Fin og dynamisk komposisjon, som kanskje kunne blitt enda bedre ved å beskjære litt i underkant. Sløringen foran bladet synes jeg bare er med på å bekrefte følelsen av bevegelse. Men jeg tror bildet ville vinne på om du klarte å få fram en litt klarere gulfarge på bladet. Det virker litt for ''skittengult'' nå.

JanJ
Ann F.

Nesten vellykket.
Bladet kunne nok vært litt mer knall i fargen, men mitt ankepunkt er hovedsakelig det tomme feltet under bladet, ville beskåret nesten helt opp mot stilken.
Mvh Ann
Avsluttet .

Dette funker veldig bra!

MvH Stian Håpnes
Kjartan T.

Hei og takk for kommentarer alle sammen! Bestemte meg for å presentere dette bildet akkurat slik som det ble da det var knipset med min D-70. Det eneste jeg har gjort er å snu det på høykant, forminske det kraftig og lagre det i jpg.

Skal legge ut en ny versjon med litt mer gult i bladet og med en beskjæring slik som flere har foreslått her. Må vel bare si meg enig, men var såpass fornøyd med råfila at jeg bare måtte legge den ut...:)
Venche J.

Versjon to ble best Kjartan.

Det er morsomt å drive med eksperimentering. :)

Wenche.
Thomas R.

Mye bedre med knallere farger. Tror også bladet kunne være nærmere venstre hjørnet, da hadde du også fått en mer effektiv diagnoal. Bra bilde.
Marion N.

Er usikker på kordan du har fått fram denne effekten, men et flott resultat vart det! Eg liker best V1. Syns fargene godt kan vere litt duse og mørke for det passer godt til stemninga i bildet.

Mvh Marion
Kjartan T.

Takk igjen for kommentarer. Bildet er altså tatt med blitz og forholdsvis lang lukkertid, 1/6 sekund.

Blitzsync er innstilt på bakre lukkergardin, en effekt som brukes forholdsvis mye til å skape bevegelse i bildene. Da oppnår du slike bevegelsesmønstre i forkant av at blitzen fryser motivet, rett før opptaket avsluttes.

Bladet er forøvrig sluppet i forkant av linsa gang etter gang helt til jeg selv ble fornøyd med resultatet. Håper det var forståelig?
Jan-Eilert P.

Enig i Ann Forberg sin kommentar

Jan-Eilert
Svein B.

Ver #2 er lekker. Flott eksperiment, dyktig utført og nydelig resultat.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu