Empire tower i Bangkok
Joda, jeg vet at bildet ikke er i lodd, desverre. Men da jeg forsøkte å rette det opp i PS, klippet jeg mye av toppen av Empire tower. Så da blir det sånn det er.
Bildet inngår i albumet Thailand - Reisefoto fra Thailand
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker15s
  • Nei
  • AnnetISO 200, Raw, Pol-filter, stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1080329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Walter S.
Her var det skikkelig dynamikk, både i fra bevegelsene i billyktene, men også i komposisjonen med den dominerende buen foran og alt som peker mot skyskraperne i bakgrunnen. Gode farger og spennende motiv.

Personlig synes jeg det er unødvendig å rette opp slike vidvinkelbilder - det ER jo slik som du så gjennom søkeren da du aktiverte utløseren - greit for oss å se hva du så.

Jeg synes også at det er mye (unødvendig) hysteri angående dette med å opprette fallende linjer - MED MINDRE man skal presenterer et ARKITEKTUR-bilde, hvor dette naturligvis hører hjemme (opprettelsen altså!). men vanlige landskapsbilder, eller, som i ditt tilfelle, reisebilder, kan godt stå slik.

Mvh,
Walter
Knut N.
Hører stadig om at vi og Norge er størst og best..trur ikke det gitt, det beviser dine bilder fra Vietnam. Flott bilde Hans Rich. :o)
Keshav N.
Her sier jeg enig med Walter.
mvh Keshav
SveinM M.
Feiende flott! Skikkelig storbyfølelse! Fin bruk av lang lukkertid. :)
Arild T.
En sann coctail av lys og geometriske former i en flott komposisjon! I enkelte bilder forsterker styrtende linjer det visuelle. Dette bildet er et godt eksempel på det. Veldig bra!

Hilsen Arild
Hans Petter S.
Og dette fungerer godt nok slik du har gjort det! Flotte lys og bevegelse i bildet i kontrast til Empire Tower som står fjellstøtt! Dette ble bra!
Hans Rich. A.
Mange takk for hyggelige kommentarer.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Skikkelig urbant.
Kunne jo like gjerne vært New York, Chicago, San Fransisco etc. dette.

Roar
Hans Rich. A.
Takk til deg også Roar. Jeg har aldri vært på de stedene du nevner. Men vi kan være enige om at det er urbant. Må si jeg digger mye av arkitekturen her i Bangkok. De er heller ikke snaue når de pynter til jul for oss faranger.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu