Old mans chair
Her ble det i overkant på skruingen, men det skapte en effekt jeg var ute etter.
Utstyr
  • SAMSUNG NX1
  • NX 12-24mm F4-5.6
  • Brennvidde21.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trygve K.
Nydelig eksponert bilde med særdeles gode farger og fin dybde etter min smak.

Stolen blir dog litt vel voldsom i flaten og gjør bildet litt høyretungt. Lurer på hvordan det hadde blitt med stolen i venstre del av bildet....

Også var det det med logo/autograf da. Særdeles sjenerende synes jeg........

Men det er meg.........

mvh Trygve
Hans Petter S.
Synes du legger ut mange fine bilder. Stopper opp ved dette fordi jeg synes bildet har potensiale, men for meg blir det en del ting som ikke stemmer her. Du skriver selv at det ble i overkant med skruing, det er jeg enig i. Gjør det selv mange ganger, her synes jeg det funker delvis. fargene kommer godt frem og det skaper effekten du ønsker, det negative synes jeg er haloen du får over hustak, kirketårn og stolen.
Det første som slår meg, i likhet med Trygve, er at stolen blir litt voldsom og jeg synes den er feilplassert i billedflaten. På en måte synes jeg den skulle være snudd, slik at den som skal sitte i den, kan sitte og nyte utsikten som du har fanget her, eller som nevnt ovenfor, kanskje den hadde passet bedre i venstre side av bildet? Her blir det på en måte to bilder forsøkt puttet inn i ett. Et bilde av stolen og et av utsikten.
Dette er jo bildekritikken, synes derfor det er viktig å kunne gi slike tilbakemeldinger også, og håper du synes det er greit. Når det er sagt, så skriver jeg sjelden kommentarer på bilder jeg ikke synes noe om. Jeg synes dette bilde har mye positivt med seg, og som jeg sier innledningsvis, synes jeg det har stort potensiale. Kanskje fortjener ideen et nytt forsøk, der det jobbes litt mer med komposisjonen?
Espen J.
Tusen takk for hyggelige og konstruktive kommentarer. Jeg skal etter flere kommentarer ta til etterretning å fjerne watermark/logo.

Jeg har nå gått gjennom bildet på nytt å ser at det absolutt ble en noe litt for hurtig ferdig behandlet versjon av bildet. Jeg skal dra til samme plass å gi dette en ny sjanse med flere vinklinger for å se om jeg får et bedre resultat, dette dog også med tanke på etterbehandling.

Er veldig enig i den konstruktive tilbakemeldingen du gir meg her Hans Petter.

Mvh Espen.
Hans Petter S.
Da følger jeg spent med og håper du legger ut neste forsøk også, tror dette kan bli veldig bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu