Falling to the left
Bildet inngår i albumet Drammen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-06 23:47:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-11-06 23:48:23
    Versjon #3
Utstyr
  • Plustek OpticFilm 7600i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078488} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Pål M. S.
Skråblikk fra Kjartan...:-)
Ble knall dette rette linjer, skrå linjer, strukturer, farger og former. Summen blir både morsom og severdig. Prikken over i´en er skiltet, som heller i bortimot samme vinkel som benken i sterk kontrast til det loddrette taknedløpet.
Meget godt sett og gjennomført:-) Inspirerende rett og slett!
Jørgen S.
Kult bilde! Deilig råskap og veldig interessant komposisjon! En vannrett linje, midt på bildet som normalt sett ville delt bildet i to på en kjedelig måte, gjør det ikke her, fordi motivet tar oppmerksomheten. Benken og skiltet skaper nesten perfekte gyldne snitt for hhv venstre og nedre tredjedel av bildet, men ingenting er helt midtstilt, som skaper en deilig spenning.

Vil likevel pirke på en ting: Beskjæringen på oversiden. Vinduet i midten blir litt rart når det er kuttet rett over, og de to luftelukene som vi så vidt ser nederste del av er forstyrrende. Jeg forsøkte å scrolle bildet akkurat ut av nettleseren, sånn at de 2 eller 3 øverste mursteinsradene ble kuttet bort. Da blir bildet mye renere, vinduet sniker seg ikke unaturlig inn i bildet og buss-skiltet er fortsatt helt med.
Kjartan N.
Hei Pål og Jørgen
Tusen takk for tilbakemeldinger.

Jørgen takk for tips, legger ut noe nye versjoner der det ene er bare kutt oppe og det andre er kutt oppe og kutt på sidene for å opprettholde formatet.

Mvh,
Kjartan
Jørgen S.
Ja, jeg synes i hvert fall det ble veldig mye bedre! ;)
Trygve K.
Må bare hive meg på de to øvriges kommentarer som jeg deler fullt og helt. Dette ble både severdig, bra og ikke minst inspirerende. Veldig godt sett og formidlet er det også....

mvh Trygve
Avsluttet .
God observasjon som du har utnyttet med betydelig kreativitet, fine farger, men hva slags utstyr har du egentlig brukt her? vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Petter S.
Herlig bilde, hvor tittelen sier klart hva du vil vise! Flott måte du får frem benken og skiltet som heller. Tror det er litt irriterende å sitte for lenke på denne benken som heller.... Flotte farger og lys. Ser renheten i V" og V3, men tror jeg går for originalen her!
Avsluttet .
Fine farger som kler hverandre, og interessant blanding av rette og skrå linjer.. E bilde med snert av humor, og en fornøyelse å studere.
Kjartan N.
Tusen takk til alle for kommentarer. Setter pris på det! :)

Kjell Øyvind: Jeg har brukt Nikon F100 med 24-70/2.8 og Kodak Color 200 og scannet med en Plustek scanner.

Mvh,
Kjartan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu