Utenfor Shakespeare and Company, Paris
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Pål M. S.
En skattekiste innenfor disse veggene...
Igjen et deilig glimt fra de Franske gater. Sørger for at en drømmer litt igjen...
Trygve K.
Her er det mange bilder jeg ikke har fått med meg Jan Morten, og det er jeg veldig lei for. Disse burde jeg har fått med meg før.........

Men nå kommenterer jeg likegodt den generelle følelse som samtlige av dine bilder etterlater i en gammel frankofils hjerte, - i stedet for å ta hvert enkelt bilde individuelt... Du makter nemlig etter mitt syn på forrbilledlig vis å formidle stemninger fra mitt kjære Paris som gjør at jeg både kjenner lukta, hører lydene og lengter tilbake. Gamle minner rauser på fra den tiden jeg bodde og studerte i Frankrike på 60-tallet.....

Din spesielle form for etterbehandling bringer fram et meget severdig og malerisk uttrykk som med sine nostalgiske elementer fremstiller byen så tidløs som den akkurat kan være. Og din særdeles velvalgte bruk av farger bidrar i høy grad til å skape en atmosfære som det er få forunt å fornemme, - enn si å formidle.....

Din formidling er det høy klasse over, og din form er helt spesiell. Etter mitt skjønn hører bildene hjemme i en bok. Her er det helheten som teller mer enn hvert enkelt bilde for seg....

Helt utrolig bra spør du meg.....

mvh Trygve
Hans Petter S.
Flott bilde med en herlig stemning fra Paris! God etterbehandlig og komposisjon! Stemningen er til å ta og føle på og man får lyst til å ta en titt innenfor dørene også!
Jan Morten A.
Hei Smørvik. Takk for hyggelig kommentar. Så fornøyd jeg blir når jeg med et bilde kan bidra til en liten tankeflukt.
Jan Morten A.
Hei Klingenberg. Jeg blir glad, og veldig stolt, over en slik tilbakemelding. Det er veldig tilfredsstillende at bilder man tar, og det uttrykket man velger å gi de, finner en klangbunn hos andre.

Ingenting er som å gå gatelangs i Paris, med et ladd kamera, på jakt etter et fortellende motiv, og samtidig kjenne denne fantastiske byen på pulsen.
Paris er en by som tar tak i deg. Grepet merkes ekstra godt når man ikke er der, så man vil alltid fortest mulig tilbake. Takk og lov for at min kone er like glad i byen.

Jeg kunne ikke fått et bedre kompliment Klingenberg, enn at bildene mine evner å ta deg tilbake til det Paris du engang kjente. Håper en konsekvens kan bli at du slenger kameraet på skulderen og drar nedover igjen. I så fall... god tur.

Igjen takk for denne veldige hyggelige tilbakemelding. Man får mer selvtillit, og det genererer noen tanker om veien videre.
Jan Morten A.
Hei Småli. Takk for hyggelig kommentar. Jeg kan love deg en meget hyggelig opplevelse hvis du skulle finne på å besøke denne historiske engelske bokhandelen et par steinkast fra Notre Dame. De har en koselig cafe, et antikvariat med mange antikvariske perler, og en bokhandel med mange nye og brukte bøker. Tre enheter, som ligger vegg i vegg i 37 rue de la Bucherie. Igjen takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu