Skue
Eirik 9 år skuer utover dalen. Litt grå himmel, la inn en liten fargekorrigering. Orginalen følger som versjon 2.
Se også mine andre fjellbilder
Bildet inngår i albumet Fjellet i høstdrakt - Fjellbilder i Nord-vest
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-01 16:46:07
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d70
  • nikon 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107767} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Frank N.

Knallbra bilde! Dette kan jeg sitte å se lenge på. Bra farger og fin komp. Men lurer bare på en ting. Jeg ser at himmelen har et rød/lilla skjær. Er det meningen?

Frank
Vegard L.

Det var meningen, orginal himmel følger på versjon 2.
Mvh Vegard
Sidsel A.

Kjempebra fjellbilde. Nydelig høststemning, men jeg ville nok beholde den originale himmelen her.
mvh Sidsel
Tone B.

Hei Vegard, for et skue! Mektig natur du viser her! Fine høstfarger og fin dybde i bildet. Fint med gutten som sitter det og nyter det hele. Jeg synes fargetonene du har valgt i himmelen på v 1 virker unaturlige og ødelegger helhetsinntrykket av bildet. Derimot er v 2 helt knall!

mvh Tone
Erlend B.

Flotte høstfarger som havner litt i skyggen pga den unaturlige lilla himmelen. Isbreen oppe til høyre har også blitt offer for PS her. Originalen var nok best. Men du kan jo prøve å justere levels i PS. For du sitter med et nydelig utgangspunkt.

Mvh Erlend
Mariann S.

Hei :-)
Versjon 2 er best i mine øyne. Ble litt kunstig med den rosa himmelen i versjon 1. Lurer også på om ikke bildet hadde blitt bedre uten gutten, men det er nok bare en smakssak tenker jeg.
Ellers er det et storslått naturbilde og en herlig utsikt -)

~Mariann~
Monica J.

Hei. Jeg også likte best den originale himmelen. For øvrig er det utrolig flotte høstfarver i fjellheimen, og jeg likte spesielt rødfargene der hvor gutten sitter.

MJ
Odd Tore S.

Hei!
Originalen for meg, gråvær gir en egen glød i fargene, og da må himmelen stå i stil, dvs. være grå! Litt mer forskjell mellom himmelen og toppen på fjellene i bakgrunnen kunne være verdt å vurdere, men det må da være en annen nyanse av grått.
Dette var et flott utsyn, jeg synes gutten gir bildet dybde, og fargene er helt topp.
Det er stor forskjell på fargene i fjellet i år, på Hardangervidda var det mest brunt, så kom en dag med stormkast, og så var det lite brunt igjen også.
Forresten, hvor er dette?
Odd Tore
Vegard L.

Takker for kommentarer så langt. Det er fint dere liker bilde med den orginale himmelen. Odd Tore. Jeg kan vel avsløre at fjellet til venstre heter Heregga, like ved herdalssetra i Norddal Kommune.
Mvh Vegard
Inger Anne Maritsdotter V.

fantastisk flott velkomponert bilde ,
IAV
Roger K.

Hei,
Utrolig flott og en fantastisk skue dette. Flott med gutten i bilde og varmer meg godt å se barn og ungdom som bruker naturen. Denne karen ser ut til å være en vant turgåer med sekk på ryggen. Topp dette.

En fin lørdag til deg

Mvh RK
Inger-Lise S.

Nydelig bilde! Flott motiv, lekre høstfarger , god komposisjon. Fint med gutten med i bildet.
Jeg liker faktisk begge versjoner...
god helg!

Mvh Inger-Lise
Vegard L.

Takk for kommentarer. God helg til alle.
Mvh Vegard
Stig B.

Igjen mektig natur fra deg. Fin og sugende dybde. Vakre høstfarger. Fin plassering av gutten i bildeflaten. Tar like gjerne den originale himmelen.

Mvh Stig
Kay R.

Hei Vegard...

Synes dette e en av dine absolutt flotteste bilder... Nydelige farger i et hærlig og mektig fjellmiljø.. Personen gjør mye av bilde ditt.. Skaper liv...
Veldig flott..

MVH Kay:-)
Robin S.

Fabelaktig fjellbilde! Skjønner godt behovet for å ''sprite opp'' den kjedelige himmelen, men det magenta stikket var ikke helt heldig. Kanskje bedre å rett og slett gjøre himmelen mørkere uten fargeendring i det hele tatt.
Veldig bra komposisjon som virkelig får frem de store dimensjonene i fjellet. Litt skjemmende konturer av fjellet øverst til venstre, muligens etter litt mye usm?
Vegard L.

Takk for kommentar. Robin: Jeg er enig i det du skriver.
Mvh Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu