Venedig 2016
Bildet inngår i albumet Blandat -
Utstyr
  • Wistafield 45
  • Schneider-Kreuznach 90mm
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/44
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1077041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.
Her har jeg noen beskræringsforslag du kan se på for det er jo ikke sikkert du er enig med meg.
Først kan du scrolle ned så disse to forhøyningene litt ovenfor bildekant forsvinner. Da blir det renere avslutning ned og og de sto stjeler ikke lenger ufortjent oppmerksomhet.
Oppe ville jeg tatt en beskjæring som fjerner det sorte takskjegget antagelig med takrenne oppe til venstre og samtidig skjærer i hjørnet på to vinduer som ofte skaper spenning.
For å sjekke sidene måtte jeg låne bildet for å prøve meg fram og kom til at jeg ville tatt såpass av venstre siden at du får ei ren hvit stripe opp fra gateplan for da føles det noe roligere.
Til høyre ville jeg tatt så mye at balkongen oppe til høyre forsvinner.
Dette er som nevnt bare forslag. Har jo holdt på med dette noen år og vet at beskjæring av slike bilder som dette ikke alltid er lett. Det kan fort bli som gutten i Prøysenvisa som skulle lage syskrin til mor og endte opp med spekefjøl også.
Sett bort fra beskjæringsforslagene synes jeg bildet funker godt i svarthvit.

Roar
Råger H.
Tack för att du tog dig tid till en så ingående kritik Roar, Jag hade från början en tanke med att förhöjningarna skulle bli en väg in i bilden, men nu i efterhand håller jag med dig om att jag borde bortsett från dom och hållt bilden med clean i nederkant. Jag hålle inte med dig om beskärningen på vänsterkanten dock då jag tycker att den gör bilden för tight. Tanken var att ta en bild till i liggande format men jag körde slut på film så det får bli nästa gång jag kommer ner nu i november. Jag komponerar alltid bilderna klart i kameran så som jag vill ha dom och gör sällan någon korrigering efteråt. Fördelen med storformatskamera är att det går att få alla linjer rätt (oftast). Är ganska mån om bildformatet jag valt och då blir det svårt att beskära vissa delar efteråt utan att tumma på formatet.
/Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu