Bildet inngår i albumet produkt/mote-katalog -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger761
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107622} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
ida b.

veldig spesielt at du har kutta hodet på det 2. bildet der, men det fikk en veldig bra virkning og fremhever skjerfet som jeg gjetter er produktet bildet skal være reklame for? fine farger med det hvite og (kan jeg kalle det..) gammelrosa (..?). ser for meg et reklamehefte som har masse linker med farger mens man blar, sånne reklamen digger jeg! hater egentlig at det er reklame i seg selv, men når det er så pent og se på (som her!) så måå jeg bare bla fram og tilbake og se på bildene

supert!
Erlend J.

Artig serie av montasjer/produktkatalog dette. liker de litt kalde duse hudtonene veldig godt. disse står bra til produktene/klærne. Kanskje jeg synes det er litt knapt med plass på høyresida av modellen i det største bildet.

Erlend.
Matz L.

det første som kom inn i hodet mitt da jeg så bildet var bildet av bill murray på coveret til lost in translation. litt rart gjerne , siden dette er en kvinnelig modell, men bildet til høyre er nok som lurer meg.
uannsett, veldig fin stemning i bildet og jeg liker hvordan du klippet det, syns bildet er mer enn nok ferdig.
perfekt er det.

mvh matz
Øistein T.

dette var MEGET bra!! toneskalaen er nydelig, diffust bløtt lys bidrar ytterligere. Delikat utført. Fin modell, elegant utsnitt. Nok sagt tror jeg ;-)

Øistein
Avsluttet .

Enig i all skryt og ros her. Veldig bra!
Carl Martin N.

lekkert!
Avsluttet .

Bildet til høyre synes jeg er kult!!! veldig bra både inholdsmessig, komposisjons messig og lys messig.... sammen settingen er forsåvidt også god med de to bildene.

.... men jeg synes dere er litt ensretta på fotofagskolen... mye type ''klesmote'' bilder..... litt vel samme looken. dere er teknisk dyktige, men litt kjedelig å ved at dere blir veldig ''kommerse'' og lite personlige.(håper ikke jeg tramper deg på tærne ved å si det.)

hans fredrik
Thomas A.

denne serien er en fryd for øyet, så utrolig behagelige fargetoner og ingenting som stikker seg ut og distraherer harmonien i bildet. Blir skikkelig betatt av denne serien, er dette film? isåfall er det vel Fuji? Er det mulig å få litt info om det?

thomas
Lina W.

Hyggelig å høre:) Det er film ja.. AGFA optima..
Ser du går skole i Australia.. Peiling på hvor man burde gå grafisk(communication design) der borte?
Thomas A.

Vel hvis du vil gå Visual Communication Design så har vi faktisk veldig bra tilbud på den skolen jeg går på

http://www.uws.edu.au/about/acadorg/caess/scdm

eller så er RMIT i Melbourne en av de bedre!

www.rmit.edu.au
Lina W.

takk for tipset:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu