Badehuset Hareløkken
Utstyr
  • Canon 7d mark II
  • Canon 16-35 mark II
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/11
  • Lukker480s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1075333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Walter S.
Du har en egen ro og renslighet (hvis man kan kalle det dèt) i dine arkitektur-bilder, som utstråler stabilitet og soliditet og vitner om gjennomtenkt strategi fra din side. Ikke noe er overlatt til tilfeldigheten.

- Godt gjennomført prosjekt som henger sammen med http://foto.no/i/1075334 går jeg ut i fra, og det er klasse over både eiendommen og over fotografen!
:o)

- Hvis du ikke er helt avhengig av 4:3-formatet så ville jeg foreslå et kutt øverst på et par-tre centimeter for å øke fokus på badehuset.

- Når det gjelder horisonten så "oppfattes" den noe skjevt (noen millimeter ned på høyre siden), men det er nok bare krummingen i vidvinkelen din som gjør det. Da er det bedre å holde venstre og høyre exit-punkt av horisontlinjen på samme plan og heller godta en liten bue med "hevelses" i midten, noe som øyet ikke oppfatter så lett som en skjevhet.

Mvh,
Walter
Håvard Walle S.
Hei Walter

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Jeg ser hva du mener med skjevheten. Jeg valgte å beholde høyden i bilde så ikke det lyse sky partiet over badehuset ble for prominent. Men ser at jeg kan kutte litt på toppen for å gjevne ut de mørkeste partiene

Håvard
Tor H.
Fint lys og eksponering. Det jeg likte best av de tre du har lagt ut. Enig med Walter om horisonten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu