Nesten voksen
Sorry.... jeg kan bare ikke dy meg med å ta bilder av Tone, hun forandrer seg og er så flink.... og det er så gøy. Dessuten har jeg ikke andre modeller for øyeblikket. Ikke trenger JEG heller... :)
Bildet inngår i albumet Tone - En modell som det er lett å samarbeide med
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-29 19:35:10
    Versjon #2
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107489} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
morten j.

Synes du har en flott modell, jeg. Tar seg godt ut foran kamera...liker s/h bedre fordi du har valgt en svart bakgrunn... Synes det gir en varm stemning i bildet, mer enn fargebildet faktisk...
fint portrett, stå på...

morten
Kristian S.

Kommer ikke helt på nivå med de to andre bildene som ligner på dette. Kjedelig komp og svakt teknisk.

KES
Stine J.

Flott modell som ser ut som hun vet hva hun vil! :-) Likte absolutt best s/hv versjonen! Synes komposisjonen er fin jeg.
mvh Stine
Avsluttet .

Synes modellen ser flott og bestemt (les: trassig) ut :-) Komposisjonen er helt ok, men synes hun er noe uskarp i fjeset... (?)

Vibeke P.

Flott bilde av Tone dette. Du må ALDRI slutte å ta bilder av barna! Så ikke unnskyld deg for det.

Godt utrykk, enig at det ser litt trassig ut. Mangler litt på skarpheten, og synes nok at bakgrunnen ble litt for mørk. Blir litt for hard kontrast.

Vibeke : )
André M.

Bra komp. Bildet fortjener nok en tynn, hvit ramme. Fokusplanet synes å ligge litt bakenfor ansiktet. Synd. Enig med Vibeke om det å ta bilder av ungene: Keep on!.

Tror jeg går for fargeversjonen, men ville nok varmet opp fargetonene en tanke (ser ut som litt blåstikk, eller er det bare skjermen min?)
Karianne H.

Her er jeg enig med Andrè M; jeg liker også best fargeversjonen. Du trenger ikke andre modeller når du har en så flott modell som du har. Du er heldig, for Tone må være utrolig tålmodig som er så flink til å stille opp foran kamera hele tiden! Si meg; hva bestikker du henne med ;-)) ???
Man blir aldri lei av å fotografere barna - de er de beste og kjæreste vi har! Spørsmålet er bare om alle er så villige til å stille opp som modeller når de begynner å bli såpass voksne...
Fint bilde igjen Espen!

Karianne :-)
Inger-Lise S.

Et godt portrett.Fint og tankefullt uttrykk på modellen. Fin bakgrunn her og fint utsnitt. Jeg velger v#1.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Skikkelig veslevoksent uttrykk, noe som står bra til tittelen. Bra dette synes jeg. Synes fargeversjonen gjør seg best til tematikken.
Rune S.

Du er skikkelig flink med portretter, og du har en dyktig modell også!

Skikkelig flott bilde av en vakker, ung dame :-)


Rune S.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu