Kveld III
Bildet inngår i albumet Flakstad i Lofoten -
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde40.0mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1.6s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, Pol-filter, stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1072845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Utmerket gjengivelse av vakker og storslagen kystnatur. Fin komposisjon, skarpt og detaljrikt (men noen vil kanskje pirke på tendensen til haloeffekt over fjellene i venstre kant av bildet).Spesielt må også den fine gjengivelsen av lyset bemerkes her.

Interessant å se husene langs sjøkanten i relasjon til de høye fjellene i bakgrunnen. Jeg antar at dette gir betrakteren et realistisk inntrykk av naturen og de vilkårene den bidrar til å sette for menneskene, jfr. romantikkens ide om det lille menneske mot eller i den store, mektige naturen. Det vitner kanskje også om havets tradisjonelle betydning for befolkningen og bosettingen i dette området. Jeg er imponert over og takknemlig for hvor fint du presenterer Lofoten for en som aldri har greid å komme seg så langt nord i landet.

Vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jan Inge K.
Vakker kveldsstemning fra Lofoten, dette..:-)
Per L.
Tåka og freden senker seg! Flott landskapsbilde med de karakteristiske flate områdene langs sjøen og de mektige fjellene bak! God eksponering og troverdige farger! Mvh Per
Reidar T.
Bare helt nydelig. Flott kveldsstemning!
Walter S.
Mennesket tilstedeværelse virker meget små, satt opp mot denne flott naturen du har "temmet" i ditt bidrag her, Hans.

En drøm i pastellfarger, hvor skyen over fjelltoppen "tar kaka" med sin overgang mellom rosa og lyseblå. Formatet underbygger motivet.

Litt usikkert på hvorfor du bruker blender f/22 på her ...? Ikke noe i veien for det, bildet er flott slik det er, men er du ikke redd for diffraksjon?
Jmfr.: http://www.photozone.de/canon-eos/448-canon_1740_4_50d?start=1 og "MTF (resolution)" - men det er kanskje ikke samme objektiv. Jeg er jo helt ukjent med Canon.

:-)

Mvh,
Walter
marit f.
Nydelig kveldsbilde med behagelige farger. En mektig natur som du får fram helt fortreffelig.
Mvh Marit
Hans Rich. A.
Hjertelig takk for alle kommentarene.
Kjell Øyvind: Jeg har bare en 13" skjerm på min laptop, og det er derfor vanskelig å se haloeffekten som du påpeker. Innstillingene i etterbehandlingen min er stort sett den samme fra gang til gang.
Walter: Ikke så ofte jeg bruker bl. 22, men jeg mener å huske at det denne gangen var for å få mest mulig "slett hav". Jeg tenkte nok ikke i de baner du henviser til.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Bærre lækkert i lys og farger.

Roar
Oddvar S.
Som vanlig er dine Lofotenbilder av ypperste klasse. Vakre fargetoner.
Hans Rich. A.
Tusen takk Roar og Oddvar for kommentarer.
Mvh Hans Richard
Sissel Kleivdal H.
Landskap,lys, og farger, vakkert 'pakket inn'.

Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu