Kvistværelset i Boulevard Saint-Marcel.
Utstyr
  • Nikon D4
  • AF-S Nikkor 24-120mm f/4G ED VR
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1069967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hjalmar E.
Ser at du fjernet brillene fra bildet du la ut i går. Det var ikke nødvendig. Bildet var bra som det var. Flaskebunnen er blitt litt merkelig etter klonejobben ser jeg. Men det er bare noe småpirk som fotonerder som meg som legger merke til slikt. Bra motiv som skaper følelser hos den som ser.
Jan Morten A.
Hei Ekdal. Jeg synes selv at brillene begrenset tolkningsmulighetene i motivet. Jeg kjente det med en gang jeg tok brillene vekk. Bunnen på vinflasken er ikke berørt av kloningen, den er slik. Takk for tilbakemeldingen, og anledningen til å gå noen runder til med bildet.
Nikolai T.
Enig med Hjalmar her.
Øyvind B.
Et lite rom hvor det krøllete lakenet bevitner liten tumleplass. Han ligger eller sitter ved sitt vindu og funderer, kanskje ofte med hvitvin. Enkelt bilde med mange historier og bra!
Mvh Øyvind
Jan Morten A.
Hei Bjørnstad. Takk for tilbakemeldingen. Godt observert. Det skal ikke rare rommet til for å trives. Dette rommet er perfekt for en uke eller to (sikkert også lenger) i Paris. Utsikten er derimot veldig viktig, og utsikt mot takene i Paris er helt spesielt. Man bør bo på et enkelt kvistværelse når man skal la seg inspirere av denne byen.
Pål M. S.
Et rom fylt av historier, og kanskje mange typer følelser...
Skjønner dette kan være en fin base for en kreativ
sjel. Du har igjen klart å sette oss tilbake i tid, oe som preger en del av dine "franske" bilder. Kanskje dette rommet ble brukt av en forfatter/kunstner på tidlig 1900 tall...og nå av en fotograf fra den digitale tidsalder...
Får ikke mindre lyst til en Paristur etter dette...og nå vet jeg jo om rommet:-)
Jan Morten A.
Hei Smørvik. Takk for kommentaren. Dette rommet har nok opplevd både yr ungdommelig glede, og ensom dyp fortvilelse. Man kan ikke unngå å kjenne nærværet av mange skjebner, når man sitter med et glass vin om kvelden... og utover natten. Jeg blir inspirert til videre fotografering av kommentarer som dine, og det er flott hvis jeg kan inspirere noen til å oppdage Paris. men jeg må advare, Paris er en malstrøm, Man klarer ikke gi slipp. Jeg skal hjelpe deg på vei. Anskaff deg boken "Til Paris" av Otto Haug og Annelise Jacbo. Den er utgitt av Cappelen. Den har jeg alltid med meg. Flotte bilder, og virkelig inside informasjon om Paris. Bon Voyage.
Avsluttet .
Inspirerende!
Hilsen Grethe
Jan Morten A.
Hei Sunnarvik.
Takk :-)
Roar B.
Stilleben som lever, forteller historier ved hjelp av lys og skygge. Gir (rar) følelse av nåtid gjennom fortid. Bra!
Jan Morten A.
Hei Brødsjø. Takk for tilbakemeldingen. Det er det magiske med sort/hvitt. Lys og skygge, ingen farger som distraherer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu