Tegneren ved Louvre, Paris
Utstyr
  • NIKON D4
  • AF Zoom-Nikkor 24-120mm f/4
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Pål M. S.
Meget bra "gateportrett", der kunstneren utfører sine verker. En kan føle hans lidenskap og hengivenhet til tegningen. Etterbehandlingen i dine bilder er nevnt mange ganger, med positivt fortegn. Detter er heller intet unntak .
Paris er rene fotografiske skattekista, så en tur dit blir en kanskje nødt til og få til, en gang, eller flere i livet....
Ingunn T.
Har sett flere av dine bilder og ser en fotograf som mestrer komposisjon til fulle. Du liker det kvadratiske formatet, og du fyller kvadratet meget godt. Litt usikker på grønnskjæret her, men vet at det er sånn du vil ha det. Respekt!! Dette er meget bra.
Jan Morten A.
Hei Smørvik. Takk for din kommentar. Dette var i oktober, og det blåste en kald vind nedover Seinen. Jeg gikk forbi ham på vei til Tuilleriparken, og gikk forbi ham igjen på vei tilbake, etter en god stund. Det var tydelig at han frøs, og holdt jakkeslagene godt sammen. Men der satt han, og enset ikke annet enn det å tegne. Igjen takk for tilbakemeldingen.
Jan Morten A.
Hei Teigen. Takk for din tilbakemelding. Den varmer og motiverer, og gir selvtillit i den stadige jakten på enda bedre bilder. Jeg kan ikke forklare grønnskjæret annet enn at jeg syntes det ga motivet den rette stemningen. Kanskje jeg syntes det underbygger hans introverthet. Igjen takk.
Øyvind B.
Av de to du la ut nå går jeg klart for dette. I sin egen verden(kjenner meg igjen) sitter han og utfører sikkert høyverdige skisser med sin intensitet. Kledde sløret forkant og rundt. Ser bl.4 men kanskje likevel lagt til etterpå?
Mvh Øyvind
Ragnar S.
Sterkt gateportrett, meget godt sett, og utført.

Mvh Ragnar S
Jan Morten A.
Hei Bjørnstad. Takk for kommentaren. Jeg tror disse stundene er veldig viktige for denne mannen. En viktig ingrediens i hans tilværelse. Man vet jo selv hvor godt det er å kunne unne seg tid med kameraet, og kun fokusere på å finne motiver verdt å fotografere. Når man vandrer rundt med fingeren i nærheten av utløserknappen, glemmer man alt det trivielle. Sløret er lagt til etterpå. Igjen takk.
Jan Morten A.
Hei Skjelland. Takk for tilbakemeldingen. Jeg føler alltid, mer eller mindre, en usikkerhet, om et motiv, som man stopper opp ved, kan gi noe utover det umiddelbare. Her var det mindre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu