Utstyr
  • Panasonic DMC-G5
  • LUMIX G VARIO 45-150/F4.0-5.6
  • Brennvidde45.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Dersom Bildekritikken skal overleve, er vi avhengige av at alle i bare tar imot bildekritikk, men også gir.
Din statistikk:
"Har fått 140 kommentarer på sine bilder.
Har skrevet 24 kritikker på bildekritikken (Hvorav 19 under egne bilder)."
gry cecilie s.
Jeg er for usikker på bildekritikk. Er bare en amatør og ikke en proff. Derfor er det veldig vanskelig å gi tilbakemeldinger. Jeg lærer av å få kritikk herfra,men tør aldri gi kritikk tilbake ifall jeg sier noe som er feil eller at jeg kommer til å såre noen ,fordi jeg fortsatt føler meg utrygg når det gjelder å gi bildekritikk til andre, men til slutt vil jeg si tusen takk til alle som har tatt seg tid til å vurdere mine bilder. Det lærer jeg masse av og om jeg en dag føler meg trygg nok på å lære noe til anmdre også,selvfølgelig så skal jeg og si noe om andres bilder:-)
gry cecilie s.
Jeg er for usikker på bildekritikk. Er bare en amatør og ikke en proff. Derfor er det veldig vanskelig å gi tilbakemeldinger. Jeg lærer av å få kritikk herfra,men tør aldri gi kritikk tilbake ifall jeg sier noe som er feil eller at jeg kommer til å såre noen ,fordi jeg fortsatt føler meg utrygg når det gjelder å gi bildekritikk til andre, men til slutt vil jeg si tusen takk til alle som har tatt seg tid til å vurdere mine bilder. Det lærer jeg masse av og om jeg en dag føler meg trygg nok på å lære noe til andre også,selvfølgelig så skal jeg og si noe om andres bilder:-) . Dette handler kun om egen selvtillit i forhold til å gi kritkk til andres bilder.
Bjørnar P.
Bildekritikk er ikke nødvendigvis negativt. Det kan like gjerne være ros.
På samme måte som en filmkritiker ikke alltid er negativ til filmen han anmelder, behøver heller ikke du bare nevne svakhetene i andres bilder.
Si hva du liker, og dropp de kritiske kommentarene til du føler deg mer sikker.
Ingen fotograf blir sur av ros, og det er langt bedre å få en kort positiv kommentar enn ingen kommentar i det hele tatt. Start gjerne med "Fint bilde!" og annen skryt, og gi begrunnelse så langt du klarer. Da er du trygg, og på rett vei.
gry cecilie s.
skal prøve.........:-) Fint at du sa fra. Jeg lærte noe av dette her jeg også:-)
Jan Inge K.
Først: stilig detalj av russen, dette! Man kan bare lure på sammenhengen mellom alt som henger der...:-)
Ellers er jeg enig med Bjørnar; vi må gi kritikk/kommentarer! Når man setter seg ned for å kommentere ser man ofte bildene klarere, og man tenker mer på komposisjon, fargebruk o.l. Dette er ikke bare noe den som får kommentaren kan lære av, men vi lærer selv å bli mer bevisste på hva vi liker og ikke liker. Selv blir jeg like glad for "slakt" som for ros..:-)
Roar K.
Mye rart som havner i russeduskesnora for tia.
Kanskje finnes det noen dårlige minner som man helst vil glemme der også, men de synes jo ikke.
Artig utsnitt dette.
Fortsett du å kommentere selv om du sikkert vil bomme litt iblant.
Hos meg vil du få vite hva som egentlig er gjort om du bommer som igår for det var IKKe overskjerpet, men lagt inn støy og bluret for å kamuflere utbrenninger.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu