Menneskets beste venn
Utstyr
  • NIKON D700
  • AF Zoom-Nikkor 35-105mm f/3.5-4.5
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Pål M. S.
I mangel på menneskelig kontakt/venner, kan en firbeint være en god ting. Stort sett er de trofaste, og beskytter en med hud og hår, i motsetning til en del mennesker...
Fin gjengivelse av vennskapet, der begge finner trygghet i hverandre. Kledelig etterarbeid og struktur. Et bilde med fortelling/historie.
Veldig bra:-)
Jan Morten A.
Hei Smørvik. Takk for tilbakemeldingen. Som oftest ser man tiggere som bruker dyr kynisk til å trekke til seg givere. Ofte doper man de ned for at de skal holde seg helt i ro. Denne hunden ble virkelig satt pris på. Jeg så de flere ganger i Paris sentrum, og det var rørende å se hvor glad de var i hverandre. Hunden hadde alltid mat og vann, og alltid et pledd å ligge på.
Harald N.
Her er nok også hundens beste venn.
Mvh Harald
Halldór G.
Stærk reportage! Applos.
Avsluttet .
Troverdig og rørende. Fargene, lyset og uttrykket harmonerer med de sovende og forsterker roen i bildet. Virkningsfull komposisjon der øynene dras mot den sovende hunden. - Føles godt å hvile der.
Hilsen Grethe.
Ragnar S.
Et betagende, og fortellende bilde.

Mvh Ragnar S
Jan Morten A.
Hei Naper. Absolutt. Her er det ikke bare lufting og turgåing. De to her deler sannsynligvis oppturer og nedturer døgnet rundt, hele året. Takk for tilbakemeldingen.
Jan Morten A.
Hei Halldór. Takk for kommentaren. Hyggelig.
Jan Morten A.
Hei Sunnarvik. Hunden spiller helt klart hovedrollen i dette bildet, og ja, det er godt å slik gjensidig hengivenhet. Livet er nok ikke enkelt for disse to kameratene, men de har virkelig hverandre. Tusen takk for tilbakemeldingen din. Den motiverer.
Jan Morten A.
Hei Skjelland. Takk for kommentaren din. Jeg prøver så godt jeg kan å få et bilde til å ta èn litt videre enn det umiddelbare motivet. Det er godt å høre at man lykkes noen ganger. Da knipser man motivert videre, enda mer kresen.
Øyvind B.
Hiver meg på all rosen for dette bildet. Sterkt og rørende fortellende historie. Hender kan fortelle mye om levd liv, som her. Imponert!
Mvh Øyvind
Jan Morten A.
Hei Bjørnstad. Takk for kommentaren. Veldig hyggelig. Tar det med meg videre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu