Studerende kvinne på cafe, Paris
Utstyr
  • Nikon D700
  • 24-120mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1067634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørnar P.
Så langt har du mottatt 166 kommentarer på dine bilder og kun kommentert ett bilde fra en annen fotograf....
Gunnar F.
Finner inspirasjon i dine bilder fra Paris. Likte også dette. Jeg er ikke helt enig i Bjørnars kommentar. Jeg ser for mye av de som kommenterer hverandres bilder her inne som en del av sine daglige gjøremål. Men en samlet takk etter konstruktive kommentarer synes jeg hører med. Takker samtidig for takk i form av to email som jeg har mottatt for to bilder jeg har kommentert tidligere. Mine kommentarer var i korteste laget på grunn av tidspress. Mvh Gunnar
Roar B.
Jeg vil også tilføye at jeg nylig har mottatt 4 hyggelige mail fra vedkommende. Og oppnådd fin dialog med en, etter mitt syn, beskjeden men stor fotokunstner. Ellers støtter jeg synspunktet til Gunnar, greit med en samlet takk til slutt, som en slags oppsummering av det hele.
Roar
Bjørnar P.
Hva er det med min kommentar du ikke er enig i, Gunnar?
Roar B.
Glemte jo i farta å gi en bildekritikk. Av et portrett som uttrykker en stor grad av ro i seg. Og som smitter over på meg som betrakter. Det føles godt.
Tror jeg ville valgt et lite kutt til venstre dersom det er mer 'å hente' på motsatt side. Dette mest for balansens skyld i selve motivet.
Nydelige gråtoner.
Gunnar F.
Mitt poeng var at det ikke må være en betingelse å gi kommentarer til andre fotografer for å legge ut egne bilder her inne. Jeg avslutter her. Mvh Gunnar
Pål M. S.
Skikkelig fascinert av dine "Franske" bilder. Et utsøkt stykke gatefoto:-) Skikkelig inspirerende er de.
Takker samtidig for tilbakemeldinger på kommentarer.
Sissel Kleivdal H.
Jeg finner at Bjørnar P i sin kommentar gir en opplysning til ettertanke. Innholdet er fakta. Ikke noe vi kan sette spørsmål til -eller kunne være uenig i.
Ellers vil jeg legge til at å opplyse om at fotografen skriver mail, som å forklare manglende respons på kommentarer, er et valg av informasjon som fotografen selv skulle gjort seg.

Bildet av den studerende kvinnen har et sterkt uttrykk. Synes bildene dine vitner om god evne til innlevelse, og gjengivelse av historie -og atmosfære. Spennende!

Sissel
Knut Georg F.
Stemningsfullt av en multasker . Litt haltende komp, ville hatt mer luft foran th og minst like god skarphet på øyne som knappen i halsen.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu