Hvalur
Gamle kvalfangstskuter ved kai i Reykjavik.
Bildet inngår i albumet Island 2003 - Dette er bilder fra en ferietur til Island sommeren 2003. Vi budde i Reykjavik under oppholdet og besøkte typiske ''turistattraksjoner'' i nærområdet. Håper bildene eg har plukka ut også kan vere til interesse for andre her på dotten!
Utstyr
  • Canon A1
  • Canon 35-50mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Gold
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger514
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kristoffer L.

Flott bilde, liker det pga komposisjonen med repeterende linjer, og ellers flott teknisk arbeid.

Imidlertid synes jeg dette er et eksempel på en type bilder som profiterer på å bli presentert i sorthvitt. Jeg prøvde ''Gråskala'', og bildet satt som spikret.

Bare en tanke da. ;-)

- Kristoffer
Marion N.

Takker for tilbakemelding!

Du har rett Kristoffer, bildet passer godt i svart-kvitt. Dette vurderte eg ikkje i det heile tatt så det var fint du gjorde meg oppmerksom (kjekt med gråskalafunksjonen). Persolig syns eg at det er litt synd at detaljer som rust ikkje blir så godt synlige med svart-kvitt versjon.

Mvh Marion
Caroline M. S.

Så kjekt å se de samme båtene som på mitt bilde, men likevel så annerledes. Lurt av deg å velge høydeformat - det kom ikke jeg på i det hele tatt. Jeg synes også dette bildet gjorde seg bedre i svart-hvitt - mest fordi jeg synes vannet er litt masete og mastene veldig hvite i fargeversjonen. Jeg forstår godt at du vil ha med rustet - det var jo spesielt mye oppe på dekk på disse båtene. Men jeg synes at du, som meg (på noen andre bilder enn det jeg har lagt ut), ikke har klart å få fram rustet tydelig nok her. Så da kan det kanskje være like så greit med en svart-hvitt versjon hvor rustet forsvinner enda mer?
Nikolai E.

Jeg synes ikke rustflekkene tilfører bildet noe ekstra, utenom det rent dokumentariske. Imidlertid er det fine farger i bildet, en lett blå himmel og en mørk grønnlig sjø. Jeg ville ikke gjort om til sort-hvitt uten å justere kontrasten i himmelen (''gulfilter'').
Rune H.

Relativt hardt lys. Blir mer avdempet i sv/hv. Støtter opp om sv/hv her!

Komposisjonen fungerer godt synes jeg. Høydeformat - gjentakelse i form - og delvis symmetri! BRA!

God jobbing med diagonale linjer/former her!

Rune :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu