Living on the street.
I india lever mange på gata og sover på fortauet. Dette paret med ett barn bodde ved Carter road
Utstyr
  • Nikon D5200
  • 18.0-55.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde26.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1061966} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Arild T.
God dokumentasjon fra et liv som er i grell kontrast til
våres liv. Mange interessante elementer og detaljer å studere her. En mindre blender hadde gjort bildet mer skarpt over det hele?

Hilsen Arild
Trygve K.
Godt dokumentert og komponert hverdagssituasjon for mange. Jeg kan kjenne lukta helt hit nesten. Er veldig takknemlig for at du valgte farger, - da denne type motiver lett kan skli over i såkalt "sosialpornografi" med sensasjonspreg...

Det litt ubestemmelige ansiktsuttrykket til kvinnen og den åpenbare hengivelsen mellom far og datter løfter bildet høyt over gjennomsnittet. Ser ut til at de bor i ett litt mer "fasjonabelt" strøk og ikke i slummen i hvert fall.....

Jeg glemmer aldri mine vandringer rundt i Calcutta for noen år siden. Der var fortauene så pakket med familier uten fast bopel at man faktisk måtte gå ut i gata for å komme forbi. Fattigdommen til tross, - de fleste så likevel ut til å leve med en slags verdighet og smilet var aldri langt unna.......

Jeg ser alltid på dine bilder som jeg gleder meg over, - men rekker dessverre ikke alltid å kommentere....

mvh Trygve
Keshav N.
Tusen takk for gode kommentarer til Arild og Trygve.
mvh Keshav
Roar F.
En helt annen dimensjon av fattigdom.
Ingvald Bright N.
Et ekte liv uten noen skjerming, akkurat slik det er , hardt og brutalt. god fortelling. mvh Ibn
Keshav N.
Takk til Roar og Ingvald. Kommentar til Trygve det er ingen dårlig lukt der bildet er tatt. Det er nær sjøen og havbris hele tiden, ingen slum der heller.
Trygve K.
@Keshav: Om lukt: Jeg har da aldri antydet dårlig lukt, - men luktene i India er veldig annerledes enn hjemme i Norge. Kan ikke helt forklare hvorfor. Når jeg sier at jeg nesten kan kjenne luktene helt hit, - er det et kompliment til fotografen som har maktet å formidle en stemning/et inntrykk som er så sterkt at man nesten kan kjenne lukta.....

mvh Trygve
Keshav N.
Ok Trygve jeg mente ikke dårlig lukt bare jeg har ikke kjent noen lukt i hele tattder. Forstår bedre hav du mener nå. Beklager.
mvh Keshav
Roar K.
Slett ikke noe uvanlig syn i India nei - ikke bare i Mumbai der det første man ser når man kommer inn med fly er slummen hvis man ikke har gjort noe med det siden sist jeg landa der for en del år siden.
Nylig hadde vi en rettsak der hijab ble påstått å være et politisk plagg noe Retten tilbakeviste både i Tingretten og Lagretten.
Tviler på at de tre svartkledte vi ser her bruker sin bekledning inkludert hijab og niqab av politiske årsaker - ei heller sånn Ca. 1 millon andre muslimske kvinner i India heller.

Roar
Keshav N.
Takker for gode og utfyllende kommentarer Roar.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu