Siste rest av høst i fjellet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-11-02 20:14:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • -
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058397} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Hans Rich. A.
Lyset og fargene i bildet ditt er jo bare helt fantastisk fint. Speilingene likeså. Båten er fortøyd ser jeg og går nesten i ett med terrenget.
Mvh Hans Richard
Per L.
Ja, det minker på høstfargene nå, særlig i høyden! Flott motiv med vann, speilinger og høstlig vegetasjon. På meg virker de som om bildet er for mye oppskarpet, men det kan være de nærmest søvfargede, bladløse trærne som spiller meg et puss! Mvh Per
Arild T.
Lysets spill i siste akt før vinter dette. Melankolsk, men en viktig påminnelse om at vinteren er rett rundt hjørnet.
En god komposisjon med flotte lys- og skyggevirkninger.

Hilsen Arild
Bjørnar P.
Dekorativt og harmonisk.
Virker umiddelbart overbehandlet, men ved nærmere ettersyn ser jeg at lyset tilsier at dette kan være veldig nær det du så.
En oppletting av skyggepartiene kan vurderes, men jeg er usikker på om dette vil ødelegge noe for stemninga og renheten i uttrykket.
Den lyse stripa ved øvre bildekant ville jeg vurdert å klone bort, da den bryter noe med bildet ellers. Da måtte du tilsvarende fjernet speilingen av den.
Sissel Elisabeth H.
Takk for deres kommentarer. Har nok lagt på litt ekstra farger og fremheving av lyset, men den lave høstsolen som streifet område hadde og en god finger med i spillet. Enig i at den lyse diagonale linjen i fjellet tar litt mye oppmerksomhet. Prøver å være forsiktig med oppskarping men muligens det er litt for mye her. Prøvde meg først med lysere skyggepartier men litt av effekten i solområdet forsvant da.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Trygve B.
Likte så godt lyset og de litt mørke høstfargene. Gode kontraster og en fin stemning i bildet. Dette var bra.
Knut Georg F.
Klar sol kan være en utfordring, og her synes jeg det blir for store kontraster, og mange detaljer over hele bildeflaten. Litt differensiert justering av lys/kontrast tror jeg vil hjelpe/forenkle motivet (gjorde et kjapt forsøk her: http://goo.gl/photos/tXqQNpjFPkxz2XLo6)
mvh Knut
Sissel Elisabeth H.
Takk begge to for tilbakemeldinger og fint Knut at du tok deg tid til å redigere bilde ned noen hakk. Du har fått frem et naturlig preg. Muligens jeg synes at de mørke partiene ble vel mørke og tror jeg vil beholde den symmetriske delingen. Skal prøve å justere litt etter dine forslag å legge ut en ny versjon. Takk for deling av ekspertise.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Vidar Magnus J.
Vakker landskap med gode farger og fin komposisjon. Båten på land er et fint innslag og forteller at båtsesongen er over for i år. Går for V2 her.
Roar K.
Skikkelig lekkert.
V1 for meg som liker bilder med smell i.
Herlig lys og farger.
Skarpheten blir det også vanskelig å klage på.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Takk for kommentarene begge to. Kjekt dere likte bilde.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Trygve B.
Vakkert, rett og slett.
Roar B.
Er nok blant de som har gått lei av slike motiver. Mao motstrøms til mange av de andre som uttaler seg her på dotten.
Ser muligens noe interessant rundt båten og speilinga under, kanskje et hardt kutt hadde gitt meg noe mer?. Men så var denne kontrasten da som blir altfor hard i mine øyne.
Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu