"Cruise...."
"MV Temple Hall" er kanskje et av verdens mest gjennomfotograferte skipsvrak. Kapteinen kjørte skuta på land helt bevisst etter at det hadde oppstått brann ombord. Siden den gang har det ligget og forfalt i starndsteinene i Arrecife, snaue 100 meter fra land. Underlig nok bor det folk ombord fortsatt som klatrer opp leideren synlig midt på skutesida og deretter finner seg til rette på "skråplanet" (hvis de ikke allerede er der....)

Nesten daglig passerer luksus cruiseskip rett utenfor, og kontrasten blir nesten litt bizzar.............
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon 24-70 f.2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1057646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anders S.
Ja det er ett spennende bilde med en innholdsrik og like spennende historie. Absolutt ett bilde med kontraster når jeg ser lenger ut at det er båter ute på tur. Veldig rart at dem ikke rydder opp i slik vrak. Ett supert bilde som passer ypperlig til svart hvitt!

Hilsen Anders
Jostein S.
Hei
Her har du fanget livete kontraster på en utmerket måte
Veldig interesant dette Trygve
Meget flott dokumentasjon

Jostein
Roar K.
Ja. ja så endte altså cruiset på land.
Kanskje har jeg sett båten når jeg har vært på en av mange bussreiser uten å ha kjent til historien.
At noen har ervervet seg hjem utpå der er vel ikke så merkelig. Like bra som disse hulemennene ute på sydspissen av Papagayo tidligere - og kanskje fortsatt for alt jeg vet.
Gjør seg OK i litt røff svarthvit dette.

Roar
Trygve K.
Tusen takk alle for kommentarer ! Det har vært forsøkt opprydning, men det har visst ikke vært nok lønnsomhet i det så nå ligger hun der og ruster. Det er dessuten farlig å bevege seg ombord da man lett kan falle igjennom rustskadde dekk og slå seg fordervet. Skipet ligger rett nord for Arrecife ved siden av cruiseskiphavna og rett sør for oljehavna.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu