Kontruksjon
Bildet inngår i albumet Mobilfotografering - Bilder som jeg har tatt med min mobiltelefon
Utstyr
  • Apple iPhone 6
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1056334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind B.
Originalt fra opreaen. Tatt innenfra-ut? Kranene lager spenning sammen med peronen(e) utenfor. Ville klonet bort eller tatt inn venstre slik at den lille tuppen av kran som stikker ut ble borte. Kreativt og spennende!
Mvh Øyvind
Tore B.
Dette var tøft!
Hilsen Tore
Sissel Kleivdal H.
Orginalt og spennende!

Sissel
Ingvald Bright N.
Likte dette. Personen blir på sett og vis en del av barcode. Minste krantipp kunne nok som sagt vært klonet. mvh Inb
Arvid O.
Fabelaktig !
Meget bra !
Arvid.
Avsluttet .
Spennende speiling og linjeføring! Stilig.
Hilsen Grethe.
Eva D.
Dette var flott! Hadde vært interessant å høre hvordan du fikk til dette spennende bildet!
Mvh
Eva
Thomas P.
Øyvind: takk for det. Bilde er tatt utenfra-inn. Står ganske tett på glasset så man får med treverket på innsiden samtidig som man får
Mye refleksjon fra det som skjer bak meg. Morsomt at du nevner det med kranen oppe til venstre for jeg satt å vurderte det su nevner(altså å ta den bort) så da skal jeg teste en versjon uten den kranen. Takk for positiv og konstruktive tilbakemeldinger!! :)

Tore, Sissel, Ingvald, Arvid, Grethe og Eva tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger.

Eva: Jeg gikk litt rundt med telefonen på operaen for å mobilfotografere. I dette bilde står jeg på "barcode" siden av bygget. Setter mobilen nesten intil glasset for å få med treverket på innsiden og refleksjonene i det som skjer på utsiden. Venter også på mannen i bilde for å få med menneske. Tanken med bilde var egentlig at jeg sto mellom "nytt og gammelt" (radison sas ig postkirobygget som gammelt og operaen som nytt) og at vi fortsetter å bygge som kranene viser. Jeg trives veldig godt rundt varcode og syns det er spennende det som skjer der så anbefaler å dra dit for å fotografere litt.
Eva D.
Interessant å høre hva du gjorde og hvilken ide du hadde - og så se hvor spenstig det ble! En ting er mobilkamera og spennende steder, en annen ting er å se motiver/prøve ut noe nytt - og lage flotte utsnitt. Du har fått til alt med dette bildet, syns jeg! Takk for inspirerende info! Får lyst å prøve noe lignende :)
Eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu