Rådhusgata Oslo 2016
Bildet inngår i albumet Oslo slik jeg ser det -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger143
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1056096} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øyvind B.
Godt formidlet hverdags-stemning trikken en solfylt dag Oslo. En med musikk, en med bok og noen henger litt søvntunge med hodet. Usikker på om den røde hus-fasaden oppe venstre tar litt mye oppmerksomhet? Vanskelig å unngå da det jo er en del av formidlingen omgivelsene utenfor. Likte dette veldig godt!
Mvh Øyvind
Knut Georg F.
Artigere å ta bilder på bussen, enn å bli tatt bilder av?:-). Bra resultat, men synes kanskje det ble litt vel mye mørke flater; om boksidene hadde vært litt lysere tror jeg det ville gitt mer balanse. Litt kutt i bunnen og f.eks langs vindusstolpen til venstre hadde kanskje vært en ide?
Mvh Knut
Øyvind H.
Et vellykket bilde, bra start på utstillingen din.Det er kontrasten mellom de mørke og lyse flatene som gjør bildet.Gulfargen går igjen og skaper en enhetlig ramme.Jeg liker også kontrasten mellom de som sitter inne i toget og blikket ut med dagslys og husfasader. Et flott bilde.
Mvh Øyvind H.
Tore B.
Fint lys! Herlig med han som nyter septembersola I bussetet! Lykke til med utstillingen. Kul tittel og fine bilder i forbindelse med omtalen av den
Hilsen Tore
Eva D.

Stemningsfullt på trikken med det flotte lyset på passasjeren som hviler og på boka.

Dessverre har jeg altfor mange minner fra trikketurer hvor vi har stått som sild i tønne og ikke kunnet finne ro eller plass til å kunne slappe av med egne ting. Dette bildet viser det motsatte av hva jeg forbinder med trikk - og nettopp det gjør bildet overraskende og spennende. Uansett hvor mye støy eller aktivitet som er utenfor (den gule traileren/i byen) så opprettholdes den harmoniske og trygge atmosfæren på denne trikketuren!

Det varme sollyset, boka og de gule stengene - og bilen - lager fin komposisjon.

Jeg får veldig assosiasjoner til kortfilmen "Merci!" av Christine Rabette. Ikke fordi gatefotoet ditt - fanget i et øyeblikk - skal sammenlignes med film, men fordi begge skildrer transportetapper i hverdagen som overrasker og gir spesiell god stemning på reisen med kollektiv transport!

http://www.youtube.com/watch?v=YdQnuqFlD7U

Mvh
Eva
Henning S. P.
Takk for fine kommentarer alle sammen.
Øyvind, jo enig med deg angående det røde, det hadde jeg ikke lagt merke til, kan være det går å kutte litt, men den gule bilen vil jeg gjerne beholde.
Knut: ja sidene skulle gjerne vært litt lysere.
Eva: for en herlig film!
Avsluttet .
Fint stemningsbilde – kanskje tatt grytidelig før rushet har startet… Ville kuttet litt på venstre side.
Håper du får en fin opplevelse med utstillingen din!
:) fra Øystein
Arvid O.
Nok et godt bilde fra deg Henning.
Det meste er sagt før her så vil bare ønske deg lykke til med utstillingen !
Arvid.
Ingvald Bright N.
Et flott gatefoto. Meget bra ivaretatt lysinnfall. Mvh Ibn
Henning S. P.
Tusen takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu