Død maske ll
Her kommer masken fra venstre til høyre. Smal, blek og store tomme øyne. Denne er på vei til noe.
Dette syns jeg er litt roligere enn død maske l, men jeg syns dette er litt mer ekkelt. Kornet i bakgrunnen er overdrevent og jeg kan røpe av man kan se tråden som jeg har hengt masken opp i. Men en ekkel stemning mener jeg at jeg har fått til.
Bildet inngår i albumet Døde masker - Dette er studiobilder av skjelletter. Med lys, skygge og rett vinkel vil jeg få fram noe utrivelige, kalde og bleke masker. Det å få fram noe annet enn det det egentlig er kan bli interessant.
Utstyr
  • Canon EOS 1000D
  • EF-S18-55mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetSamme teknikk som forrige bilde. Bildet er tatt i totalt mørke, blits og bakgrunnen har jeg gjort veldig kornete.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1054126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.
her kan man velge hvilke vei man ønsker å tolke dette for mot venstre får man mest følelse av et helt ansikt mens man mot høyre får mer inntrykk av et nebbete vesen - være seg fugl eller annet.
Kanskje kunne du av den grunn hatt litt mindre luft til venstre og litt mer til høyre uten å flytte motivet ut av det gyldne snitt.
Muligheten for minst luft til venstre og mest til høyre i en V2 er jo også tilstede.

Roar

Anders S.
....og døden skal ikke være mer, heller ikke sorg, skrik eller smerte...
Det som er igjen er bare ett tomt skall. Jo bilde kan tolkes mange veier, uten at jeg skal prøve meg på noen av dem. Dette er ett bilde med ett skummelt uttrykk, som jeg syns du formidler på bra vis.
Jeg syns det er flott at vi skimter snor som maska henger i, dette er en bra detalje!
Bra jobba!

Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu