Levende vann i 3 versjoner.

En aldri så liten motvekt til de som sverger til laaange lukkertider på levende vann.
Ikke akkurat lynrask lukkertid her heller, men jeg overlot til kamera å velge.

http://WWW.pbase.com/kneppen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-08-11 08:39:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-08-11 08:39:28
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde52.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053820} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
marit f.
Flotte bildet dette Roar, der v2 er min klare favoritt. Likte det glimtet en får av skog? i overkanten. Et minus i mine øyne er den kvisten som stikker opp.
Mvh Marit
Ragnar S.
Joda, det levende vannet kommer fram slik jeg liker best. Om det gulgrønne er urent eller om det er urene steiner/fjell vet jeg ikke, godt fram kommer det i alle fall. I de aller fleste tilfeller synes jeg levende vann blir best nesten frosset, og slik du ser det i virkeligheten, men ut fra situasjon og komposisjon kan "dun-vann" også bli vakkert synes jeg.

Mvh Ragnar S
Fredrik N.
Har prøvd meg på lignende oppgaver, men aldri helt blitt fornøyd med resultatet.
Her glimter du til med tre svært gode utsnitt, der du har fått fram vannet alldeles glimrende, uten kunstig slør. Fine alle, med V2 som en favoritt.

Mvh Fredrik
SveinM M.
Fint løst oppgave med levende vann! Falt vel ned på V2 med sitt mer panoramaaktige format, som min favoritt... :)
Sissel Kleivdal H.
En spennende -og frisk morvekt til `de lange lukkertider`. Liker hvordan det som må være mosegrodde stener gir farge og liv til bildet. Liker uttrykket!

Sissel
Vidar Magnus J.
Flott serie, liker hvordan vannet omranser steinene og lager et fint gjenskinn på våte flater. Rennende vann kan ofte være en utfordring og det er lett å "overdrive" med lange lukkertiden på motivet. Men det er vel en smaksak mellom enhver fotograf. Går for V2 som favoritt her.
Hans Rich. A.
Her var det vanskelig å velge ut noen favoritt. Fin struktur i vannet og friske farger.
Jeg har ingen bastant mening om vannet skal være frosset, som her eller ikke. I noen motiver synes jeg lange lukketider passer godt.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Flott motiv med gnistrende farger og "naturlig" eksponering av vann, dvs. med kort lukkertid.
V1 og V2 deler i utgangspunktet 1, plassen men V2 taper på målstreken for V1 fordi greina i V2 tar for mye oppmerksomhet, etter min mening.

Hilsen Arild
Kirsten H.
Jeg henger meg på og applauderer for v#2!
john-arne w.
Her var det 3 versjoner ikke jeg klarer og si hva som jeg likte best. Ett flott fargespill, i utgangspunktet "enkelt" bilde fra ett elveparti, der du har tatt grep og dratt i "spakene" dine, og som jeg synes du mestrer på en pen måte. Vet ikke hvorfor, men versjon 2 synes jeg at jeg får minner fra den tid da det var populært med slike store "tepper" på veggene, som gjerne var i ett slags mørkt mykt stoff, og motiver fra østen. Flott fargespill, og som vanlig greier du og få fargene til å stå i stil med rammene du bruker. Du får også til en god balanse i bildene dine. Likte disse.


hilsen john...
Anders S.
Glimrende flott bildeserie av levende vann! Jeg liker versjon 2 meget godt. Og det er også på grunn av overdelen i bilde hvor det er refleksjoner av skogen i vannflaten der, som jeg syns er en utsøkt herlig detalje!
Detta bile liker jeg særdeles godt! Kjempe bra!

Hilsen Anders
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu