Inspired by Zorn #1
Bildet inngår i albumet Blandat -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1051012} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Walter S.
Zorn, ja!
:-)
Anders Zorn malte mange slike scener fra den svenske skjærgården på en overbevisende måte - MEN hans talent var nok selve lyset og ikke minst FARGENE!!
Og det er DET jeg savner her. Bildets elementer og oppbygningen er helt topp og også lyset har den dere nordisk sommerkvelds-skjær over seg med sitt spesielle, myke lyset- men jeg savner fargene...


Mvh,
Walter
Sissel Kleivdal H.
Støtter Walter S i kommentaren til bildet.

Synes den gode -og vakre stemningen i bildet brytes litt av kvinnens noe høye skuldre (anspenthet), og ansiktsuttrykk.

Et kutt i toppen vil senke blikket...

Sissel
jon b.
Hadde sikkert gjort seg i farger også, men jeg synes bildet fungerer meget bra som det er. Liker komposisjonen og skjønner godt at det trekkes paraleller til A.Zorn (som også laget fantastiske raderinger i S/H)
mvh.
Jon
Roar K.
Bildet gjør så så absolutt i svarthvit, men ved å nevne Zorn ber du om kritikkene til Walter og Sissel.
Men når det er sagt så er jeg absolutt enig med Sissel om kutt i topp - muligens vekk med så mye som 60% av avstanden fra hodet til øvre ramme.
Da kommer også lyset som lysmester Walter trekker fram også.

Roar
Råger H.
Tack för er kritik av bilden och kul att den väcker så många tankar. Den är just vad jag skriver i bildtiteln Walter, en inspiration av Zorn inte ett försök att kopiera eller efterlikna. Jag har gjort ett antal försök att efterlikna färgerna i Zorns målningar och det blir inget annat än dåliga försök, dessutom tilltalar svartvitt mig mer då jag tycker att det ger an annan känsla i bilden . Det samma gäller modellens pose Sissel, jag vill att det är modellen som ska vara som hon är och inte posera för mycket (om du förstår vad jag menar) Jag håller inte med om att beskära bilden i toppen, som det är nu så tycker jag att bilden är mer balanserad, jag vill behålla känslan av att du som betraktare står inne i skuggan under trädet och betraktar modellen. Kul med engagerade kommentarer och kritik.
Mvh
Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu