Manipulert arkitektur
Blir artig å lese slakten av dette hvis noen i det hele tatt gidder å gi kommentar.
Ikke alle greier å ta inn over seg at et bilde er manipulert og ikke stemmer helt med virkeligheten så jeg igår så desto mer interessant blir det å se kommentarene her.
Av og til virker det som om noen ikke tar inn over seg at et bilde er manipulert.
For sikkerhet skyld krysser jeg av for manipulert.
Mine bilder er svært sjelden perfekt foto. Grunnen til at de blir presentert på fotosider er at det er det nærmeste jeg kommer - og bildene er tross alt eksponert med et Kamera.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Kanskje litt spesielt?
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde37.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1050569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Evelyn S.
Av meg får du ikke slakt, men nå er jeg heller ingen erfaren fotograf eller fotokritiker, det skal være sagt. Hvilke deler av bildet som er manipulert eller hvordan eller hva, klarer jeg ikke tenke ut med sikkerhet. Det som fasinerer er din spennende behandling av farger, og fremhevelse av linjer og streker bortover. Kanskje er det her manipuleringen kommer inn. Jeg har fått med meg at bildene dine som oftest er manipulert i forhold til farger m.m, men du gjør det elegant og kunstnerisk. Ofte blir motivene dine på noe vis mer ekte enn de eller ville vært, tross manipuleringen. Tyder på stor dyktighet fra din side. Nåja, ble visst ikke noe slakt herfra i allef all : )
Harald N.
Du får nå lite slakt på bileta dine, det vil vel sei at dei blir godt mottekne, du har din stil som eg ser som ditt uttrykk, du har ei kunstnarsjel som eg er glad du deler med oss. Dette bilete passar inn i den Roarske stil med ramme og det heile. Likar det.
Mvh Harald
Jostein S.
Hei
Trodde ved første øyekast at dette var et vannfall!
Fin effekt du har fått frem her
Jostein
John B.
"Tøfft" er min første tanke!! Jeg er som regel meget mottagelig for manipulerte bilder, og dette var et meget godt eksemplar av den sorten synes jeg! Jeg liker godt når bildene tydelig bærer preg av manipulering, når det er det som er meningen. Jeg blir litt mer "uggen" når bilder er manipulert, men fotografen overlater det til betrakteren å finne det ut...
Dette bildet var både flott i utsnittet og friskt i fargene... Likte det godt jeg!!
Sissel Elisabeth H.
Tenk å ha en slik balkongrekke midt i Niagara falls. Synes bilde ditt er dekorativt og tror at bakgrunnen i mer gylne farger hadde gjort seg godt. Manipulering er en del av fotoets muligheter og er kommet for å bli. Takk for titten.

Sissel Elisabeth
Sissel Kleivdal H.
Du har en 'pen skare' som vet å sette pris på din kunst.
Et spennende bilde du presenterer her. Gir betrakteren noe å 'bryne seg på'. Det liker jeg!

Sissel
Øyvind B.
Kjør på Roar. Du og dine bilder en fargeklatter. Du røsker oss opp av godstolen. Må være fasaden gamle regjeringsbygget pluss et fossefall dette. (sikkert ikke) Tøft. Mvh Øyvind
Anders S.
Glimrende knall bra til tusen! Fortsett på din måte Roar! Dette er super flott og imponerende!
Ønsker deg en god helg!

Hilsen Anders
Arild T.
Synes at bildet er spennende og innbydende på alle måter. Kan ikke nevne noe spesielt her, men helskapsintrykket er godt.
Når det gjelder slakt som du nevner, så synes jeg det burde vært mere "konstruktiv" slakt her inne istedet for de mange facebook-kommentarene.

Hilsen Arild
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Geir F.
Flotte linjer i dette bildet, Roar. Spennende komposisjon som gir dybde i bildet. Spenstig og artig kolorering. Skulle du hatt med toppen av rekkverket?
Ellers er jeg enig med Arild at det er vel mye "ryggslikking", og tidvis lite konstruktiv kritikk. Ikke alle bildene er fantastiske. Du er en av de som kommer med konstruktive forslag, Roar.
Geir
Roar K.
Jeg ser geir ville hatt med toppen.
Blir faktisk litt vanskelig da dette faktisk er toppen - avslutningen eller avgrensingen om man vill på Sannerbruas nedre side.
Takker, Geir

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu