!x!
Utstyr
  • Canon eos 300d
  • 90-300mm usm Canon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Marius F.

Bra fanget. Her syntes jeg du virkelig har truffet godt. Skulle jeg forandret noe med bildet ville jeg nok har fjernet stolpen nederst i bildet. Syntes denne trekker litt ned. Ellers er bildet klart og med fine farger.
Alexander W.

godt fanget snowboard bilde. ville også klonet bort den stolpen nede i hjørnet.


Mvh Alexander Wabakken
morten j.

hei sann.
det er faktisk en veldig viktig detalj med flaggstang- toppen... det er referansepunket og det gir en følelse om høyde... (hvis det er halfpipe han kjører)... funker det bildet her, liker spesiellt at brettet er paralellt med rammen... stå på !!!!!
Simen B.

Ryddig og bra. Du må ha stått ganske nærme med den linsa?!
For all del - fjern ikke stanga, det er jo den som vitner om hvilken prestasjon dette er. Her på dotten er folk sjelden interessert i den ''dokumentariske'' siden av actionbildene. Jeg er interessert i om det er 2 eller 8 meter over kanten... Når det er sagt, så hadde jeg altså likt å se snøkanten på quarteren på et bilde også. (Er ikke helt stø på om det er Finch eller Rice - samma det... )
Henrik w.

Det er Finch på et av sine siste forsøk i quarteren TAC 2004 Grønnåsen Hoppbakke Tromsø. Tipper at dette var omkring 8 meter, de prøvet å komme over 10 men ingen klarte det.
Jeg stod vel små 100m unna. Lente meg mot et tre, da det var uten stativ.
Ganske bra av en billig linse å være. 90-300mm usm Canon koster 2000-3000kr. Brukte forøvrigt default sports-modus på Programhjulet.
Jeg stod på en liten bakke bak slik at jeg befant meg i samme høyde som pipen sluttet. Solen i ryggen.

HW
Daniel M.

Det høyeste hoppet hans var rett over 8 meter, men da tok en Backside air - det samme som Steve Fisher tar på det forrige bildet du la ut.
Dette er noe helt annet og denne var i overkant av seks meter om jeg ikke husker helt feil som er helt drøyt til en Mctwist å være.

Her har du også truffet helt perfekt og vinkelen er også perfekt her i forhold til tricket.
Men så var det referansepunktet da, for den høydemåler stangen har så og si ingen funksjon når man ikke ser mer av den. Men du har ihvertfall skjønnt når man skal trykke på avløseren i løpet av hoppet og det er bra mye mer enn 90% av pressefotografene her til lands klarer når det gjelder snowboardbilder, så bare husk på det referansepunktet til neste gang(år).. :)

Ta en kikk i sommerutgaven(hvis jeg ikke husker helt feil..-ihvertfall en elvepadler på coveret) til Fri Flyt, for der ser du så og si ditt bilde bare med referansepunkt som er tatt av Arild Moen.

-Daniel-
Avsluttet .

stolpen er steintøff, ikke fjern den, den understreker hvor høy han hopper! fett bilde!
Avsluttet .

Utrolig kult.. (flaggstanga må bli)
skulle gjerne sett neste bilde....:D
Mvh
Mikal §trøm
Simen B.

Skjønner. For på bilde-infoen her står det at du brukte 18-55mm, og det skjønte jeg fint lite av.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu