morgenstemning
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-05-17 20:24:42
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1048928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Olav M.
Hei, jeg liker slike stemninger som du har prøvd å fange her! Original treffer ikke helt, kanskje skulle du prøvd å vente litt for å se om tåkedotten midt foran fjelltoppen lettet litt. Nå skaper den dessverre et tomrom midt i bildet synes jeg. Versjon #2 liker jeg langt bedre. Rett opp bildet slik at vannlinja blir rett, skjevheten er liten men allikevel irriterende synlig. Jeg ville øket kontrasten litt og beskåret i underkant og på høyre side av bildet, så blir balansen bedre (for mine øyne vel og merke :-).
Anne Ø.
Gode bilder begge versjonene. Nydelig lys, godt eksponert. Slike stemninger som gir ro. Vedr. horisontlinjen i V 2så kan ikke jeg se noe. Det kommer ann på hvilken linje du skal gå utfra. vannlinjen eller skoglinjen. Fint med åpningen 1/3 inn i bildet på h. side. Den ser ut som den er akkurat i det gylne snitt. Noen bilder passer til midstillt horisontlinje. Hvis du skulle kutte noe nede så ville jeg hatt mer himmel. Enten midstillt horisontlinje eller 1/3 horisontalt.
marit f.
Takk til dere Olav og Anne for konstruktive tilbakemeldinger. Vedr vannlinjen på v2 er den muligens bitte litt skjev, den var rettet opp, kanskje ikke nok. Når motivet var som det var, syns jeg det er ok med midtstillt h linje.
Ang originalen syns jeg ikke det gjør noe at tåkedotten er der. Syns det blir like spennende når ikke alt er opp i dagen.
Jostein S.
Hei
Fin morgenstemning Marit
Nesten til å ta og føle på!
Jostein
marit f.
Morgenstund har gull i munn vet du Jostein. Jeg går for det, helt nydelig å være ved et stille vann grytidlig en morgen, med lyden av fugler som behagelig bakgrunnsmusikk. Håper å formidle litt av den følelsen ved slike bilder.
Roar K.
Liker begge versjoner, men ramler nok ned på V2 med litt mindre himmel og bredt panoramaformat.
Men innrømmer gjerne at det kanskje er litt mer trolsk stemning i V1.

Roar
Evelyn S.
Fin morgenstemning med tåke!
marit f.
Takk til dere også Roar og Evelyn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu