Bildet inngår i albumet Maks 5 km fra hjemmet - Har lenge arbeidet med ideen om å lage denne kategorien.
Kriteriene er at bildene er tatt innen en radius på 5 km fra mitt bosted. Med utgangspunkt i Kløfta utfordrer jeg meg selv med å jagte på de små detaljene som kan gi fine bilder.
Utstyr
  • Pentax 645D
  • smc PENTAX-FA645 200mm F4 [IF]
  • Brennvidde200.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger23
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1048847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anne Ø.
Spennende prosjekt å finne motiver i nærmiljøet.
Gammelt tre er alltid fascinerende. Er det en jogger i bakgrunnen? Hva vil du formidle med bilde ditt her ? Synes alltid det er viktig spr. Når bilde frem til betrakter, hva vil jeg formidle? Utfordrende spr. som også utfordrer meg selv.
Kristinn G.
Takk Anne.
Først og fremst vil jeg formidle et bilde fra 16 mai (i dag).

Som prinsipp så setter jeg ikke navn på bildene mine for ikke å stnevre inn mulighetene. Mine tanker og forhåpninger skal ikke stå mellom bildet og betrakteren.

Hva vil jeg spesielt med dette bildet? Fremstille denne vakre vintønnen, som har vært en del av min hage i snart 15 år. Tønnen ble brukt for vin / øl så lenge den holdt vann / øl /vin. Jeg kjøpte den på et loppemarked og har gleden av å se den eldes og bli vakrere og vakrere jo eldre den blir. Tønnen står på et bord i teek, som på samme måte får lov til å eldes, uten olje og annen #dritt. behandles kun med grønsåpe og vann hvert år. Det grønne er hagen min som ikke får lov til å eldes på samme måte som de 2 tre gjenstandene hagen prøver jeg å behandle slik at den blir ung og vekker så lenge jeg og min kone klarer å behandle den slik at den ikke er overfylt av mose og andre vakre planter som defineres som ugress. Det er slettes ikke en jogger på bildet, men min kone som er opptatt med å hente redskap fra hagen inn i skuret siden det idet er 16 mai i dag og den 17 skal alt være strøkent. Men den rustne tønnen får skal stå der og feire dagen sammen med oss.

Så hva jeg vil med bildet må gudene vite

Kristinn G.
PS men prinsipper er for å brytes. Derfor har jkeg lagt ut t bilder med navn i kveld. Jeg skulle hente fotoapparatet i bilen. akkurat når jeg kom ut av bilen fløy det et fly forby. Det dannet perfekt siluett mot månen. Satte kameraet på stativ og så var det bare å vente som en fuglefotograf. Men tolmodigheten er .... ikke som hos en fuglefotograf. dermed begynte jeg å leke med månen....



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu