Bekkestua 2016
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1048471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Pål M. S.
Virkningsfullt bruk av lys og linjer her:-) Ser for seg veien menneskene må gå på vei inn i dybden av bildet...den lyse sti. God timing, da du har fått de fleste inn på stien. Artig effekt av # symbolet på togvogna. Som et slag tegn...kanskje på at de er bare et nummer i rekka:-)
Tore B.
Slutter meg til Påls kommentar. Liker særlig den nærmeste delvis oplyste mannen som går av t-banen. Kanskje du kunne klippet bort litt av sykkelen til høyre?
Mvh
Tore
Roger H.
Her ønsker jeg en person fotografert forfra, det hadde hevet bildet betraktelig synes jeg. De fleste gatebilder på sidene her inneholder folk fotografert bakfra og det er drepen for gatefoto slig jeg ser det.
En person (personer) fotografert bakfra må ha et interessant kroppspråk, holdning, ikke bare en som spaserer likegyldig fra betrakteren som på dette bildet.
Sykkelen synes jeg er et fint element i bildet.
Øyvind B.
Jeg likte høylyset som lager en vinkel inn mot menneskene gående der. Kanskje personene kunne kommet litt bedre frem med ørlite heving lys der? Fin rolig atmosfære over bildet tross en stresset pendler situasjon. Mvh Øyvind
Kjell Martin N.
Fint bruk av lys og skygge som skaper fine linjer. Enig med Roger vedr. fotografering av personer bakfra i gatefoto.
Henning S. P.
Takk for gode kommentarer!
Jo, jeg er enig i det med å fotografere bakfra - rygger er ikke så interessant. Jeg hadde håpet at det skulle skje noe litt mer spennende når jeg sto der, men det gjorde det ikke denne gangen, kanskje får jeg muligheten en annen dag til å prøve litt mer - for jeg likte lyset her.

Henning
Pål M. S.
Ikke helt enig med at en ikke skal ta bildene av folk bakfra, eller fra siden for den saks skyld. Slik som i dette tilfellet, trigger det fantasien og dermed blir det interesant. Har mye med "settingen" og gjøre om det funker med bilder av folk bakfra/sideveis. Det er da situasjonen og ikke folkene som er i fokus, i motsetning til "gateportretter"

Men det er nå meg da.....
Øyvind H.
Liker dette..Spennende lysvirkning. Mennesker fotografert bakfra kan være meget spennende, som her.Det er jo situasjonen som er interessant.
Mvh Øyvind H.
Henning S. P.
Takk for kommentarer Pål og Øyvind!
Jostein S.
Hei
Eminent disse vinklede lysstripene
Interessant å se hvordan du former dine motiver
Jostein
Knut Georg F.
Synes de lyse "stripene" lager et spennende fundament i bildet, men synes ikke menneskene spiller godt nok på lag; litt for mye i skyggen og i flokk.
Mvh Knut
Eli R.
Du skjønner lys! Men det mangler et tyngdepunkt.
Kanskje en person som står på grenseland mellom lys og skygge, enten belyst eller som siluett. Fortsett på dette stedet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu