Stille samtale
Utstyr
  • Leica Leica monochrom
  • Leitz Summicron 1:2/50
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047906} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jon Tore J.
Som hundemenneske liker jeg svært godt dette kompet. Dessverre ligger ekponerings kvaliteten godt under pari. Dette motivet hadde jeg likt å.beskue perfekt eksponert. Du kunne dessuten med hell gjort utsnittet tettere. F.eks.kuttet rett bak hundens øre og litt i overkant, sammen del bakkant lekedyret.
Uansett flott "stille samtale"
Mvh
Jon Tore
Eline L.
Hei. Takk for at du tar deg tid til å kommentere. Det er jo fint at du liker kompet ihvertfall. Selv om det burde vært beskåret. Takk for tilbakemelding på det :-) Når det gjelder eksponeringen som er langt under pari må jeg innrømme at jeg er for ukyndig eller dum til helt å skjønne hva du legger i at den er ekstremt dårlig. Tar gjerne imot en forklaring for å lære hva jeg gjør feil eller ikke har skjønt for å få til perfekt eksponering.
Jon Tore J.
Hei Eline
Enkelt forklart er bildet alt for lyst. Teddyen har nesten ingen tegning i pelsen og blir derfor etter mitt syn en hvit spøkelseskladd med tre sorte prikker . Heller ikke den fine hunden din har den rette piffen i pels og hode.. Litt lengre eksponeringstid og en blender mindre hadde nok gjort susen her, for det skorter jo ikke på utstyret ditt ser jeg. Det lønner seg også å være nøye med fokuseringen og å utnytte dybdeskarpheten du rår over når du bestemmer utsnittet.
Håper dette var en enkel og forståelig tilbakemelding da jeg med vilje har unngått å bruke faguttrykk.
Motiv valget ditt er helt topp-
Lykke til videre.
Mvh
Jon Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu