Gjønnes 2016
Utstyr
  • LEICA CAMERA AG LEICA Q (Typ 116)
  • 28.0 mm f/1.7
  • Brennvidde28.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger122
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øyvind B.
Tatt fra vindu T-banen antar jeg. Fin symbolikk med skyggekorset mur og person vindu. Ble litt trangt skyggen hodet høyre men regner med at du ikke hadde mer å gå på. Mvh Øyvind
Henning S. P.
Takk for en god kommentar Øyvind. Jo jeg er enig, det ble trangt på høyresiden der. Det gikk litt fort og jeg rakk ikke helt å komponere riktig - jeg får prøve igjen en annen dag.

Godt med litt kritikk, det er altfor lite kritikk på "bildekritikken" dessverre.

Henning
Tore B.
Hei Henning, dette var et spennende bilde.

Synes i grunn jeg ser nok av profilen i høyre bildekant også. Korset er jo veldig tydelig og gjør bildet mørkt og dystert i mine øyne - som en gravstein. Et varsel til mannen vil ser profilen til?

Synes altså elementene i bildet fungerer godt sammen.

Mvh
Tore
Knut Georg F.
Litt mye rot, og halve elementer her. Fungerer ikke for mitt blikk.
mvh Knut
Henning S. P.
Takk for fin og grundig kommentar Tore.

Knut: Tusen takk for en ærlig kommentar - det er dette som er poenget med bildekritikken.
Kjell H.
Hva som får et bilde til å fungere kommer vel mest ann på personen som ser og han/hennes referanser. For egen del fungerer motiver som dette, med de sterke, men fremtedene elementer. Skyggen på muren med korset og personen mot vinduet. Dette "usynliggjør" mye de andre elementene/rotet i motivet, og gjør at (hoved)innholdet blir interessant. Derfor synes jeg dette er et underholdene motiv. Håper det er en slags "kritikk" selv om den er mest positiv :_)
Henning S. P.
Takk Kjell. Hehe, absolutt, så lenge man gir ærlige kritikker er jeg veldig fornøyd, og best er det jo om folk faktisk linker bildene mine selvsagt.

Henning
Eva D.
Veldig enig med alt Kjell skriver, her! For meg også interessant når bildet viser eksempler på hverdagssituasjoner som jeg antagelig ikke hadde fått med meg - hadde det ikke vært for at fotografen har "stoppet" opp og fanget motivet. Blir minnet på hvor viktig det er å virkelig ha øynene med seg; da kan hverdagen (kanskje i utgangspunktet en ganske kjedelig dag) bli full av overraskelser! At bildet har et kors i kombinasjon med mye mørke og knall blå himmel, gir rom for ytterligere tolkninger - i alle retninger! Beklager den positive kritikken :-))
Mvh
Eva
Henning S. P.
Tusen takk Eva. Ja det var korset som tiltrakk meg og som gjorde at jeg valgte å ta et raskt bilde ut av vinduet.

Henning
Eli R.
Korset bra! Men noe mer. Fortsett!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu