Små vårtegn (2).
Et sikkert vårtegn på mine kanter er heftige snøfall av våt og kram snø som er blitt til vann etter noen få timer.
Bildet inngår i albumet " Sort/hvitt og monokrom " -
Utstyr
  • Olympus OM-D E-M1
  • Zuiko Digital 3.5-5.6/14-42 mm
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetRAW.ISO 100.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044957} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Solid sort-hvit jobb med konvertering her, Olav Bjarte!
God stemning som gir det rette inntrykket i forhold til det været du snakket om. Et intrikat, spennende og severdig "nett" av snødekte grener i øvre delen av bildet og flott struktur på snøen nederst.

Jeg vet du har aversjon mot å beskjære dine utsnitt, men jeg kan like godt si det jeg, i stede for å vente på han Roar met "kutterkniven" - her ville jeg senket taket akkurat nok til å kutte vekk den gløppen av hvit himmel øverst. Det blir en renere avslutning på den måten, som roer ned inntrykket en god del. Det er ikke mye du "ofrer" på den måten, og helhetsinntrykket består.

Mvh,
Walter
Harald N.
Fint sv/kv med dynamisk toneomfang.
Mvh Harald
Olav Bjarte K.
Tusen takk tilbegge!
- bj.
Avsluttet .
Her har du gjort mye bra ut av et i og for seg ganske enkelt motiv. Her er fin stemning, fine detaljer og fint lys. I utgangspunktet er jeg skeptisk til beskjæring av bilder, men det er nok mye som taler for Walters argument her. Når jeg bruker four / third format, tenker jeg at jeg med god samvittighet kan kutte ned til noe som ligner 2/3 formatet. Min skepsis til beskjæring kommer vel av at jeg har lest en del lærebøker om foto hvor forfatterne fremmer til dels sterke synspunkter mot beskjæring. Men man kan nok i noen grad være i tvil om hvor sterke argumentene deres egentlig er. Men som konklusjon: et veldig tiltalende bilde. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Sissel Elisabeth H.
Klart og vakker vinterbilde med fine kontraster.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Olav Bjarte K.
Takk til Kjell Øyvind og Sissel!
- bj.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu