Budal kirke.
Budal kirke er bygget i 1754, den er bygget i y- plan. Litt misfornøyd med at den ene korsrekken dekker litt av inngangsdøra.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-03-07 09:48:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-03-07 09:48:41
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Canon EF-S10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
  • Brennvidde10.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.
Enig meg med deg angående at korsdiagonalen ender opp rett i døra. men det er slikt man ofte ikke ser før bildene kommer op på skjerm.
Korset ute til venstre ville jeg forsøkt å klone vekk. Litt tidkrevende pirkearbeid, men likevel. Ute i høyrekanten ser jeg en liten mørk flekk som kunne fått samme skjebne sammen med kvistene som stiller inn litt høyere opp.
I V2 nevner jeg et lite fragment av kors i venstrekanten og et mørk felt rett ut for bjerkestammen som begge kunne vært fjernet.
I ville jeg gjort et lite kutt i venstrekanten slik at kvistene som stikker inn forsvant samtidig som at bildekant da ville skjære rent inne i støtta ute ved kanten.
Kanskje virker det som jeg dømmer serien nord og ned hvilket jeg slett ikke gjør. Jeg bare nevner ting jeg ser og kommer med forslag når jeg kommenterer bilder.
Skulle jeg velge versjon her så ville det bli V3 som jeg synes har beste komposisjon.
Ellers er jo snøværet kommet fint fram i alle versjoner.

Roar
marit f.
Takk til deg Roar for tilbakemeldingen. Setter stor pris på at du tar deg tid til å se, for deretter å komme med forslag til forbedringer. Det er på den måten en lærer.
Arild T.
Et bilde jeg liker godt. Flott med snøfnuggene som ståtr så flott til den røde kirken. Er forøvrig enig med Roar i hans bedringsforslag. Jeg har gått i den Roarske skole de siste årene og har derfor når det gjelder dette bildet, samme mening som han. Roar er en god læremester!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Versjon 3 funker best i mine øyne. Her får man et fint inntrykk av en gammel og velbrukt kirke. Her funker også lys og farger veldig fint. Det hadde kanskje blitt enda bedre hvis greinene fra treet til høyre ikke hadde kommet i direkte bildekontakt med kirketårnet. Men slikt er ikke alltid så lett å unngå, og det å klone bort små greiner er en plundrete affære. Alt i alt synes jeg alle bildene var bra, men som sagt særlig versjon 3. vennlig hilsen Kjell Øyvind
marit f.
Takk til dere også Kjell Øyvind og Arild for at dere tar dere tid til å kommentere mitt bilde, det setter jeg stor pris på. Jeg liker også veldig godt den Roarske skole Arild, mye nyttig der.
Øyvind H.
Liker dette, og foretrekker originalen.
God komposisjon, Stemningen, snøen, ettertanken ved å se de hvite, snøkledde gravene. I versjon 3 synes jeg treet og porten forkludrer bildet, de to elementene kirka og treet konkurerer om oppmerksomheten,
Mvh Øyvind H.
Anders S.
Hei!
Fantastisk vakkert!
Jeg liker alle versjonene svært godt!
Glimrende utført!
Hilsen Anders
marit f.
Takk til dere også Øyvind og Anders.Selv er jeg nok mest glad i originalen , selv om det ene korset dekker deler av døra.Det er ofte slik en møter en kirkegård, minnesmerker på rekke og rad, gamle og nye. Denne kirka er over 250 år, den er og var veldig viktig for bygda, ofte er kirkene med å gi bygdene en egen identitet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu